MINISTARKA PRAVDE MAJA POPOVIĆ: "Sindikat sudske vlasti" se jasno opredelio za opoziciono političko delovanje i sve maske su pale 18:23 Vesti 4
MAJA POPOVIĆ POKLOPILA HELEZA "Nervozan je jer je Interpol odbio da izda crvenu poternicu protiv Dodika i Stevandića" 09:22 Vesti 0
MAJA POPOVIĆ OŠTRO OSUDILA NASILJE U NIŠU: "Nasilje i divljanje pristalica opozicije dobija sve žešće oblike i ono mora da bude zaustavljeno" 21:14 Vesti 0
MAJA POPOVIĆ OSUDILA NAPAD NA MILOŠA PAVLOVIĆA "Ponižavanja koja su trpeli već danima prerasla su u fizičke napade, što je apsolutno nedopustivo" 14:55 Vesti 0
Maja Popović: Pozivam sve građane na mir, suzdržanost i poštovanje Ustava i zakona Srbije 10:57 Vesti 0
"NAPADI NA POLICIJU SU KRIVIČNO DELO I MORAJU BITI SANKCIONISANI" Ministarka pravde: Pozivam na smirivanje tenzija 09:28 Vesti 0
Ministarka Popović: Netačni nadovi u pojedinim medijima, Stefanović se ne bavi izborom kandidata za javne tužioce 09:04 Vesti 0
HITNO SE OGLASILA MINISTARKA PRAVDE Demantuje lažne novode grupa za pritisak i podnosi krivičnu prijavu 16:45 Vesti 0
MINISTARKA PRAVDE MAJA POPOVIĆ Pozvala je studente da stanu sa protivzakonitim blokadama kojima maltretiraju građane 16:05 Vesti 1
MINISTARKA PRAVDE MAJA POPOVIĆ: Jedinstvo će biti najbolji odgovor na sve pokušaje urušavanja zemlje 11:47 Vesti 0
NE POSTOJE RAZLOZI ZA ŠTRAJK ADVOKATA Ministarka pravde Maja Popović: Moja vrata uvek otvorena za razgovore sa predstavnicima advokature 16:11 Vesti 0
OŠTRO OSUĐUJEM SKANDALOZNO PRIZIVANJE SMRTI PREDSEDNIKA SRBIJE Oglasila se ministarka pravde 11:59 Vesti 42
MINISTARKA PRAVDE MAJA POPOVIĆ OGLASILA SE POVODOM SAOPŠTENJA BRANKA STAMENKOVIĆA:"Sa velikim razočarenjem sam pročitala ..." 19:07 Vesti 1
OGLASILA SE MINISTARKA PRAVDE Sa žaljenjem sam primila vest da je Advokatska komora Beograda donela odluku o obustavi rada 18:52 Vesti 0
OPOZICIJA PRITISKA TUŽIOCE I SUDIJE! Reagovala ministarka pravde Maja Popović: Zakon je bitan, a ne nasilje na ulici! 18:10 Vesti 0
METODE KOJE JE ŠKORO IZNEO NISU VIĐENE NI U NACISTIČKOJ NEMAČKOJ Maja Popović reagovala na pretnje predsednikovom sinu 17:36 Vesti 0
VAŽNO OBRAĆANJE MINISTARKE PRAVDE U NJUJORKU: Maja Popović se obratila na sednici Saveta bezbednosti UN 19:24 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SNIMAK IZ UGLA RUSKIH SNAJPERISTA Ranili Ukrajinca, eksplodirala municija, a onda je počela MASOVNA PREDAJA 10:45 Vesti 0