SAMO DA SIJA Ovi znaci zodijaka nisu rođeni za male stvari, očekuju dijamante već na prvom dejtu 09:55
POZDRAVITE PRINCEZU TEJLOR Pevačica nastavlja da očarava glamuroznom lepotom, bajkovita haljina joj stoji kao salivena! 18:48
Alo/N.D. HOLIVUDSKI GLAMUR! Jelena Gavrilović opravdala epitet najlepše i najstilizovanije glumice, a evo čiji je kaput ponela! (FOTO) 11:10 Vip 0
Alo/M.Č. JEREMIĆEVA NE PRESTAJE DA SE MODIRA Glamurozna i u haosu, a tek da je vidite u ovom izdanju! (FOTO) 00:30 Vip 0
24sata.hr/Alo/A.M. PEVAČICA ŠOKIRALA STAJLINGOM Nina Badrić proslavlja 50. rođendan, stigli poznati, a bogata trpeza i glamur obeležili su slavlje (FOTO) 19:15 Vip 0
Alo/I.G. GLUMICA NA RUCI NOSI 11.400 EVRA! Jelisaveta Orašanin se ugledala na Sofiju Loren, pršti od glamura! (FOTO) 13:21 Razonoda 0
Alo/M.K. CECA ZA SAT VREMENA UZELA 35.000 EVRA! Anastasija i njen dečko se veselili uz hitove Ražnatovićeve 14:34 Vip 0
Alo!/M. Š. Darija Kisić Tepavčević u nikad glamuroznijoj crnoj uskoj haljini osvojila simpatije okruženja (FOTO) 23:44 Vesti 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
RODITELJE JE UBIO NEKOLIKO DANA RANIJE? Tek sada se saznaje šta se desilo u porodičnoj kući u Čačku gde se desio MASAKR 19:02 Hronika 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 7. DECEMBAR Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove 19:30