KO BI REKAO DA IMA 56 GODINA? Ketrin Zita Džouns pokazala savršene noge u mini haljini, za nju je vreme stalo! 14:55
GLEDAJ MAJKU, ŽENI ĆERKU Sindi Kraford i Kaja Gerber blistale u istim haljinama, ne zna se koja je lepša! 16:20
HALJINA I CIPELE KOJE ODUZIMAJU DAH! Skarlet Johanson zablistala u kombinaciji koju svaka žena može da nosi 10:07
SAŠILA 11 HALJINA ZA MESEC DANA Mlada oduševila deveruše svojim kreacijama, pa onda uradila i ovo 19:02
SVI PRIČAJU O HALJINI SKARLET JOHANSON Ostavlja bez daha, ali je detalj na leđima privukao najviše pažnje 13:26
ARMANIJEVE HALJINE DOMINIRALE VENECIJOM Glumice u spektakularnim kreacijama šetale crvenim tepihom 20:11
PORED DOBRIH FILMOVA, OVDE SE PRIKAZUJE I NEVEROVATAN STIL Hajdi Klum i ćerka oborile sve sa nogu, a da vidie tek haljinu Kejt Blanšet, raspametiće vas 17:30
HALJINA MOJE ĆERKE RASPLAKALA LJUDE Kupila sam je na internetu i u njoj pronašla poruku koja me je šokirala 12:26
EVA LONGORIJA U SAVRŠENOJ HALJINI Model je naglasio njene ženstvene obline, a idealan je za letnje večeri 09:14
LETNJE HALJINE KOJE SRPKINJE OBOŽAVAJU Razgrabe se za dan, jer laskaju svakoj figuri, lagane su i savršene za sve prilike 15:23
ŽENE U SRBIJI OBOŽAVAJU OVU HALJINU Skida 10 godina, savršena je za posao i apsolutni trend za leto! 14:44
CVETNE HALJINE SU UVEK MODERNE Ovog proleća biramo opuštene i lagane modele, a njihovi detalji su nas ostavili bez daha 20:33
SRPKINJE SE OTIMAJU O TEKSAS HALJINE Modela ima ,,mali milion", svaka žena će naći idealan kroj, ovo je trend koji se ne propušta 15:06
KUPILA HALJINU ZA 600 DINARA, PA ZANEMELA KAD JE VIDELA ETIKETU U rukama je držala komad vredan hiljade evra 15:37
OVAJ TREND JE NEPOBEDIV Povratak 'bakine haljine' osvaja ulice, zaludela i studentkinje i žene koje biraju visoku modu 12:26
BLUZE I HALJINE ZA TOPLO VREME Ovi modeli su hit proleća 2025. godine, evo zašto žene ne mogu da im odole 13:45
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
PRONAĐENA TELA SUPRUŽNIKA KOJI SU ZALUTALI NA PUTU KA KUĆI Nestali nakon porodične proslave 20:49 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26