OTKRILA ŠTA SE DEŠAVA IZA KAMERA! Voditeljka konačno progovorila o ovim detaljima: "Plakala sam tokom svakih reklama" 22:00 Vip 0
IAKO SVE IZGLEDA SJAJNO, MOJ ŽIVOT JE... Lepa Brena se raspala, otvoreno govorila na ovu temu 14:50 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ GRCA U SUZAMA USRED EMISIJE Voditeljka ne može da dođe sebi od bola: Tada sam bila ubijena 20:42 Vip 0
PLAČETE, A ŽALITE SE GODINU DANA Brutalno oglašavanje Nike Tošić: Nikada neću razumeti te ljude 10:00 Vip 1
KAČAVENDA MORA DA PRODA KUĆU Rasula se u komade dan pred finale, pa otkrila pravu istinu: Plašim se izlaska 17:40 Vip 0
PEVAČICA PLAČE NA SAV GLAS USRED EMISIJE Na pomen njega nije mogla da zaustavi suze: To je najgori period mog života 20:20 Vip 0
POLICIJA ISTERALA VESNU DE VINČU SA BRODA Ona van sebe, plače na sav glas, 19 godina je živela na njemu 15:20 Vip 0
PUBLIKA ME VREĐA, A JA PLAČEM Tijana Em otkrila kako prolazi na nastupima: Šapuću mi uvrede na uvo, ne mogu da podnesem to 21:00 Vip 0
PEVAČICA DOŽIVELA NAPAD PRED KAMERAMA Jezive scene, plače od bola, ne može da kontroliše telo 21:10 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ PLAKALA U EMISIJI UŽIVO Otkriven razlog njenih suza, javno se obratila njoj 15:55 Vip 0
ANELI I JANJUŠ GRCAJU U SUZAMA NAKON ABORTUSA Ahmićeva neutešna, košarkaš pokušao da joj priđe, evo kako je odreagovala 17:16 Vip 1
JOVANA JEREMIĆ PLAČE ZBOG ĆERKE Voditeljka do detalja opisala situaciju koja ju je zadesilo: Ne znam šta da radim 19:30 Vip 0
POTRESNE SCENE U ZADRUZI SVE SU SLOMILE Zbog ovoga je Zoki Šumadinac stalno plakao i jecao u rijalitiju 15:04 Vip 0
FUDBALER ZAPLAKAO KAD JE VIDEO MLADU Tamara Milutinović na sebi ima 20.000 evra, ovo su svi detalji gala svadbe 14:45 Vip 0
MILICA PAVLOVIĆ PLAKALA U EMISIJI Pevačica se rasula u komade, u ovakvom stanju se nikada nije pojavila pred kamerama 16:02 Vip 0
EDEN GOLAN DOŠLA U IZRAEL, PA BRIZNULA U PLAČ Zbog situacije na aerodromu ne može da zaustavi suze 14:21 Vip 0
''NJUJORK NEMA DUŠU KAO DORĆOL'' Sofija Milošević o odrastanju u Americi, pa oplela po Naomi Kembel: ''Nije prijateljski nastrojena" 20:00 Vip 0
BIĆE KAO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Filip Mitrović na ovo pitanje nije smeo da odgovori, pa priznao: ''Nemam para da objavim ceo album'' 20:35 Vip 0
ISTORIJSKO BRATIMLJENJE: 300 godina od osnivanja Trojickosavska! Sremski Karlovci i Kjahta povezani misijom Save Vladislavića Raguzinskog (VIDEO) 11:26 Vesti 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
ŠOK SAZNANJE ĐEDOVIĆA! Marko zanemeo kad je video snimke iz Elite: ''Anđela krije od svih da je Gastoz bio nasilan prema njoj'' (VIDEO) 21:03 Vip 0
VREMENSKA BOMBA STIŽE! RHMZ upozorio na PROVALU OBLAKA, sutra kiša, a od subote potpuni preokret 12:13 Vesti 0
ŠUT KARTA U EVROPSKOJ UNIJI Tokom sastanka sa Zelenskim radio ono što je zabranjeno, a sada prolazi kroz košmar 11:47 Vesti 0
STARI GRCI SU NJOM HRANILI SPORTISTE, A RIMLJANI VOJNIKE Jeftina i zdrava namirnica idealna je za letnje obroke 08:20