Kurir/Alo! JAVILA SE PRVA ŽRTVA "KUL ČIKE" IZ PETNICE Prisilio me je da se slikam gola 22:07 Hronika 0
Alo! Saslušan osumnjičeni za seksualno zlostavljanje u Istraživačkoj stanici "Petnica" 23:29 Hronika 0
Alo/ Mondo/ M. G. JOŠ 20 DEVOJAKA PRIJAVILO ZLOSTAVLJANJE U PETNICI: Da li će "Marijin zakon" moći da se primeni i šta može da bude dokaz 09:08 Hronika 0
Tanjug; D.K. "GLEDA GA KAO ŽRTVU" Grčić se oglasio o zlostavljanju u Petnici: Pravda za žrtve, kazna za odgovorne 15:09 Hronika 22
Alo/ Mondo/ M. G. PRIVEDEN OSUMNJIČENI ZA ZLOSTAVLJANJE U PETNICI? Zna se ko je ključan za rešenje ovog slučaja 09:12 Hronika 0
Alo! OVO JE SVINJARIJA Član Upravnog odbora Petnica: Nije smelo da se desi, nasilnici su često "dobre čike i osobe od poverenja" 09:53 Vesti 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
SVE POČINJE SA BOLOM U LEĐIMA Dr Radenković upozorava da ova bolest odnosi najviše života u Srbiji 16:06