HRANA KOJA VAS PODMLAĐUJE I DO 10 GODINA Pet proizvoda koji skidaju godine sa lica bez ijednog tretmana 16:19
NOVA METODA HODANJA ZALUDELA SVET Dokazano podmlađuje organizam - evo u čemu je caka 15:20 Razonoda 0
UŠLA JE U 5. DECENIJU, A TRAŽE JOJ LIČNU KARTU, JER NE VERUJU Žena otkrila koji suplement joj je preporodio lice i kosu, svi misle da je 20 godina mlađa 15:21
SEDAM GREŠAKA KOJE ŽENE PREKO 60 GODINA NE SMEJU DA PRAVE Ove stvari su jednostavno neprihvatljive 15:43
BEZ FILERA I SKUPIH TRETMANA Uz pomoć ove frizure lice će vam biti zategnuto, a jagodice istaknute 19:08
KAKO SU USPELE DA U 60+, IZGLEDAJU KAO DA IM JE TEK 40? Ne! Nije u botoksu tajna, tajna je u navikama koje ludački podmlađuju 15:08
SA 75 GODINA IZGLEDA 30 GODINA MLAĐE, ALI JE I DALJE NA METI KRITIKA "Odluka koju sam donela sa 40 promenila mi je život" 16:03
KAKO NEKE ŽENE IZGLEDAJU 10-15 GODINA MLAĐE BEZ SKUPIH ESTETSKIH ZAHVATA? Otkrivamo tajne prirodne lepote! 15:46
IMA 58 GODINA, A IZGLEDA BAR DECENIJU MLAĐE Kune se u ove trikove za koje tvrdi da podmađuju bolje od hirurga! 12:02
USPORITE STARENJE I PRODUŽITE ŽIVOT Ove jednostavne navike podmlađuju, u jednoj ćete posebno uživati! 13:33
USPORAVA PROCES STARENJA Plastičan hirurg otkrio koji vitamin je ključan za mladalačku kožu i svež ten 15:41
IDEALNA ŠMINKA ZA ŽENE 40+ Provereno skida i do 10 godina sa lica, bore će biti kao rukom odnesene 11:03
ŽENE OD 40+ ĆE OBOŽAVATI OVAJ TRIK Uz njegovu pomoć za 2 minuta sa vašeg lica nestaje 10 godina - pogledajte i kako! 10:28
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
NATO NA NOGAMA! FRANCUSKA VOJSKA ZAPUCALA: Dronovi nad nuklearnim oružjem – mornarica otvorila vatru bez oklevanja 16:51 Vesti 2
HELEZ NA STOLU PEVAO PESMU USTAŠKOG PEVAČA Mračna istina o ministru odbrane BiH koji optužuje Vučića 16:37 Vesti 21