PAS NAPAO BEBU I BAKU Žena je zadobila brojne ujede po rukama dok je u naručju nosila unuče 19:38 Hronika 0
OVI PSI SU NAJOPASNIJI NA SVETU U mnogim zemljama su zabranjeni, a Srbi ih drže u stanu 11:12 Razonoda 0
''BOŽE, VERUJEM TI''! Majka uspela da izusti samo ovo dok joj je pit bul rastrzao bebu: Horor u Teksasu! 21:19 Vesti 0
HOROR U CENTRU GRADA! Pit Bul izgrizao maltezera do smrti, vlasnik viknuo 'Nije moj!' i pobegao, policija traga za njima! 17:30 Vesti 0
PIT PUL NAPAO POLICAJCE Vršili pretragu kuće, on izleteo iz kuhinje, jednom naneo teške povrede 12:56 Vesti 0
PIT BUL ZGRABIO DETE ZA GLAVU Sa dubokim povredama prevezen u bolnicu, drama u elitnom naselju Njujorka 11:29 Vesti 0
najžena OVO JE NAJOPASNIJA RASA PASA NA SVETU Srbi ih drže u stanu, a u nekim zemljama su zabranjeni 17:30
Alo; "UHVATIO JE ZA LICE I OBORIO NA POD!" Buldog rastrgao lice devojčice! (UZNEMIRAVAIJUĆE FOTOGRAFIJE) 19:52 Vesti 0
najžena.rs DEVOJČICA (3) JE ŽELELA PSA: Roditelji su udomili Pitbula, a onda je usledila drama - Dete više nikada neće moći da se nasmeje 21:08
Alo!/RTS KAZNA OD 50.000 DINARA ZA OPASNOG PSA BEZ POVOCA Kako disciplinovati vlasnike pit bulova i staforda 20:51 Vesti 4
najžena.rs DVE ŽENE SU OTIŠLE NA TRČANJE, PA IH NAPALA ČETIRI PITBULA: Kidali su im meso i mišiće, prizor je bio jeziv, a spasila ih je slučajna prolaznica (VIDEO) 14:42
alo.rs/S.Ć. OVI PSI SU NAJOPASNIJI NA SVETU U mnogim zemljama su zabranjeni, a Srbi ih drže u stanu 09:42 Razonoda 0
najžena.rs OVO JE NAJOPASNIJA RASA PASA NA SVETU Srbi ih drže u stanu, a u nekim zemljama su zabranjeni 20:50
Alo! OSUĐEN VLASNIK PIT BULOVA KOJI SU UNAKAZILI ŽENU Evo koliku zatvorsku kaznu je dobio 16:55 Hronika 0
alo.rs/srbijadanas/Lj.Č. Imaju neverovatnu snagu: Ove tri rase pasa važe za najopasnije 12:30 Razonoda 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
VULKAN STRASTI U DECEMBRU Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad 08:05