BLUDNIČIO JE SA 14 ŽENA U NJIHOVOM BRAČNOM KREVETU Zbog preljube obukla je crno - a onda mu naplatila za svaku suzu 10:24
DOŠLI KAO NA SAHRANU Majli Sajrus i dečko zavijeni u crno na premijeri, ali nisu tužni, jedan detalj je otkrio sve 17:30
GOLA I PRLJAVA Pevačica se bez problema pojavila u javnosti u šok izdanju, a detalj na licu je bio šlag na torti 11:44
NEĆE JE OPRATI NI DUNAV NI SAVA Slavnu pevačicu isprozivali da joj je ponašanje nula - bahatost joj stigla na naplatu 13:51
,,SVI SU KRIVILI MENE" Pevačica ispaštala zbog očeve toksične navike, a ovo je bilo najgore od svega 14:18
OBRVE POSLALE POZDRAV Majli Sajrus šokirala najnovijim izdanjem, pogledajte njen dramatičan potez 18:02
"SVE MOJE DRUGARICE U TANGA KUPAĆEM, JEDINO JA U BAPSKIM GAĆAMA!" Pevačica otkrila zbog čega se stidi svojih oblina 15:47
ONA JE TOTALNO SKRENULA Majli Sajrus otkrila šta uradi kada joj fanovi postave bezobrazno pitanje, tiče se njihove intime 20:33
"OČAJNA ILI ZALJUBLJENA?" Elizabet Harli blista u zagrljaju oca Majli Sajrus – novi detalji iz hit afere, internet gori od komentara 16:16
NIKOME TAKO DOBRO NE STOJI CRNA HALJINA KAO MAJLI SAJRUS Ravna je kao strela, a ovo je tajna njene besprekorne vitke figure 19:50
MAJLI SAJRUS UKRALA PESMU OD ČUVENOG PEVAČA Hit koji smo pevali prošle godine nije original, sve nas je prevarila 10:10
KAKO SI ISPALA TAKVA?! Tramp brutalno napao Majli Sajrus pred njenim ocem, ne oprašta joj što ga je nazvala kretenom 17:00 Vip 0
OSTAVIO 27 GODINA MLAĐU Otac Majli Sajrus odustao i od trećeg braka, porodična drama se ne stišava 14:45
,,TRENIRAM U ŠTIKLAMA" Majli Sajrus šokirala javnost najnovijom izjavom, evo zašto ne može da podnese sportsku opremu 12:05
PRŠTE VARNICE NA SVE STRANE Bijonse i Majli spremaju nešto što će apsolutno oduševiti celu Srbiju, jeste li spremni? 18:47
NIJE JE POZVALA NI NA SVADBU Mama poznate pevačice preotela dečka svojoj ćerki i udala se za njega! 13:07
IZGLEDA KAO BOGINJA Majli Sajrus u novom spotu grmi kako izgleda, a njena haljina je glavna tema 13:06
,,BILO JE STRAVIČNO" Majka Majli Sajrus po prvi put progovorila o razvodu nakon 30 godina braka, prošla je kroz pakao! 11:14
KARLEUŠA PONOSNA NA POZNATU PEVAČICU Oglasila se nakon njenog nastupa, ovo niko od Jelene nije očekivao! 18:03 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46