DA LI JE OVO REALNO? VATIKAN U DEFICITU 60 MILIONA €, PAPA SKUPLJA DONACIJE! Nova kampanja nakon skandala oko rasipanja ranije prikupljenih sredstava (FOTO) 06:00 Vesti 0
ŠAMAR LAŽNOJ DRŽAVI IZ VATIKANA: Papa Lav XIV ne priznaje Kosovo, pravoslavno nasleđe ugroženo 21:49 Vesti 0
ŠOKANTNE TVRDNJE O PAPI LAVU XIV! Sveštenik optužen za zlostavljanje dece otkrio: "ON JE TAJ KOJI MI JE DAO DOZVOLU..." 14:10 Vesti 0
''MORAMO DA SE OSLOBODIMO USLOVLJAVANJA I DA KAŽEMO NE''! Vernici zanemeli nakon papinog govora 16:33 Vesti 0
RUSKI DRŽAVNI AVION MORAO DA MENJA KURS I DA SE VRATI U MOSKVU! Ministarki sprečena poseta Vatikanu 15:59 Vesti 0
PAPA LAV ČETRNAESTI POČEO PONTIFIKAT I PORUČIO: "Izabran sam bez zasluga, sa strepnjom" (FOTO) 14:49 Vesti 0
DANAS U VATIKANU: Inauguracija novog poglavara – svet okupljen ispred Bazilike Svetog Petra! 07:21 Vesti 0
PAPA LAV XIV IZNEO STAV O ISTOPOLNIM BRAKOVIMA I ABORTUSU: Poglavar rimokatoličke crkve nedvosmislen i jasan 21:31 Vesti 0
''VIDEĆEMO ŠTA ĆEMO DA RADIMO, SITUACIJA JE KOMPLIKOVANA'' Papa Lav XIV izneo predlog Rusiji i Ukrajini, ovo je epicentar svetske nade za kraj sukoba? 14:09 Vesti 0
Papa Lav XIV: Vatikan spreman da posreduje između neprijatelja kako bi se okončali ratovi u svetu 12:28 Vesti 0
PRVO OGLAŠAVANJE PAPE LAVA XIV NA INSTAGRAMU! Vernicima uputio prve reči vaskrslog Spasitelja 18:53 Vesti 0
POGLAVAR RIMOKATOLIČKE CRKVE ŠOKIRAO VERNIKE: Delio autograme, javno otkrio ono što su znali samo retki 20:33 Vesti 0
SVETSKI ŠAMPIONI Dejan Kijanović, član tima 50+ koji je postao prvak sveta za Alo! poručuje: Naš fokus su Srbija, košarka i zlatna medalja (VIDEO) 18:02
''NJUJORK NEMA DUŠU KAO DORĆOL'' Sofija Milošević o odrastanju u Americi, pa oplela po Naomi Kembel: ''Nije prijateljski nastrojena" 20:00 Vip 0
BIĆE KAO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Filip Mitrović na ovo pitanje nije smeo da odgovori, pa priznao: ''Nemam para da objavim ceo album'' 20:35 Vip 0
ISTORIJSKO BRATIMLJENJE: 300 godina od osnivanja Trojickosavska! Sremski Karlovci i Kjahta povezani misijom Save Vladislavića Raguzinskog (VIDEO) 11:26 Vesti 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
"ZA TAKVE IZJAVE SU POTREBNE ČIKE U BELOM" Vučić o izjavama Vljose Osmani da se Srbija priprema za rat sa lažnom državom 13:22 Vesti 10
SJAJNO IM SE PIŠE Druga polovina 2025. donosi sreću za 5 horoskopskih znakova, ovo je njihov trenutak 15:15