UROŠ OTKRIO ZAŠTO JE JELENU ILIĆ PREVARIO SA MILICOM! Više nije mogao da ćuti, ovo su detalji tajne veze sa Veličkovićevom 19:20 Vip 0
TERZA PONOVO POGAZIO SVOJU REČ! Bacio se u akciju sa Sofijom Janićijević, Milica će doživeti nervni slom 00:20 Vip 0
"NIŠTA ME VIŠE NEĆE IZNENADITI..." Majka Sofije Janićijević van sebe zbog njenog pomirenja sa Terzom 20:50 Vip 1
EVO GDE SU SOFIJA I TERZA NAKON IZLASKA IZ ELITE Uhvaćeni u strastvenom zagrljaju, sve vreme se ljube i drže za ruke (VIDEO) 19:40 Vip 0
STRAVIČNE SCENE U ELITI Bivši ljubavnici u žestokom okršaju, obezbeđenje hitno reagovalo, ovakav haos se ne pamti! 17:20 Vip 0
MILICI NEĆE BITI DOBRO Urošu Rajačiću prekipelo, otkrio sve tajne detalje iz veze sa Veličkovićevom 23:00 Vip 0
TERZA PAO NA KOLENA, MOLI SOFIJU ZA POMIRENJE! Priznao joj najdublja osećanja, pa zamolio za oproštaj 12:10 Vip 0
TERZA OTKRIO SKANDALOZNE DETALJE O MILICI I GASTOZU Veličkovićeva će doživeti nervni slom, raskrinkana tajna koju niko nije znao 19:00 Vip 0
"PLJUNUO ME JE U FACU I PONIZIO KAO ŽENU" Bukti rat između Aneli i Terze, spomenula mu i dete, nastao haos! 13:20 Vip 0
PROGLAŠENI NAJVEĆIM FOLIRANTIMA Razotkriveni Anđela i Gastoz, učesnici nisu mogli više da ćute 23:45 Vip 0
"KAČAVENDA JE ZALJUBLJENA U TERZU" Prolila reku suza, za ovo niko nije znao, potpuno se slomila (VIDEO) 08:15 Vip 0
"ŽAO MI JE ŠTO NISAM OSTAO SA SOFIJOM" Terza se pokajao, pa uputio brutalne reči Milici Veličković! 08:55 Vip 0
MILICA VELIČKOVIĆ NAKON POROĐAJA BILA SA OVIM ZADRUGAROM! Terza poludeo kad je saznao, traži DNK test: "Ko zna sa kim je sve bila!" 15:50 Vip 0
"PRETE MAJKAMA DA ĆE IM ODUZETI DECU" Anđela uputila nikad gore uvrede Terzi i Munji, totalni haos na imanju u Šimanovcima! 18:15 Vip 0
TERZA UPUTIO PRETNJE MILICI VELIČKOVIĆ! Šok u programu uživo, ovakve reči niko nije očekivao, preko jednog ne može da pređe! 07:35 Vip 0
"MAMA ZNA GDE SU MOJE EMOCIJE" Milica Veličković otkrila detalje veze sa Urošem Rajačićem, pa urnisala brutalno Terzu 18:37 Vip 0
MILICA VELIČKOVIĆ U VEZI SA BIVŠIM CIMEROM? Terza saznao šok informaciju, pa joj se obratio u programu uživo: "Šetaju moje dete" 07:35 Vip 0
VEST O SOFIJINOJ TRUDNOĆI SAOPŠTENA U PROGRAMU UŽIVO Voditelj nije krio, sada je sve jasno, Terza prebledeo! 07:50 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
Uživo RUSI PREORALI KIJEV! Veliki broj mrtvih u prestonici Ukrajine, Šojgu stigao kod najvećeg saveznika 07:17 >> 15:25 Vesti 0
HITNA REAKCIJA Zvezda posle debakla u Subotici obradovala navijače: Krilo Valensije vida rane posle očajnog završetka sezone 15:40