NA DETE NEĆU POTROŠITI NIŠTA, SVE PARE ĆU DATI NA KU*VE! Strašne reči Borislava Terzića, trudna Milica ne može biti zgroženija! 06:00 Vip 0
"MONSTRUME, POLJUBIĆU TI KOVČEG" Terza juri trudnu Milicu po imanju, a ona izgovorila ovu bizarnu rečenicu 19:51 Vip 0
TRUDNA MILICA ZALEPILA TERZI TANJIR SA ŠLAGOM U LICE! Ne želi više da ćuti, brutalno ga izvređala: "Ovo je najmanje što mogu da uradim" 19:12 Vip 1
ASMIN UDARIO NA TERZIĆE Progovorio o kamatašima i policijskoj prijavi, a njima imao da poruči samo jedno! 17:15 Vip 0
ŠOK! EVO KOLIKO JE TERZA STARIJI OD MILICE Iznenadićete se kada čujete koliko godina ima trudna rijaliti učesnica! 12:20 Vip 0
TERZA SAOPŠTIO KONAČNU ODLUKU! Nastao muk u Beloj kući, javno se obratio Sofiji, zadrugari ostali zatečeni! 11:40 Vip 0
"BRUKO BIĆEŠ NN OTAC I TAČKA" Terza moli Milicu, a ona mu žestoko odbrusila: "Sram te bilo, nisi svestan..." 08:16 Vip 0
"POLICIJA RADI SVOJ POSAO" Prvo oglašavanje Terzinog brata, žestoko o Milici Veličković: "Vređala mi je decu..." 07:17 Vip 0
"ZNAŠ DA NAPOLJU MOGU DA TI ZAGORČAVAM ŽIVOT KAKO JA HOĆU!" Terza brutalno preti Milici ukoliko mu ne bude dozvolila da vidi dete! (VIDEO) 20:40 Vip 0
SOFIJA SPREMILA PAKLENI PLAN ZA TERZU Otkrila da ga čeka osveta zbog svega što je uradio! (VIDEO) 18:20 Vip 0
VREME JE DA ODRASTU! Terzin drug o situaciji koja trese region, imao da poruči samo jedno! 16:00 Vip 0
"NE PIPAJ TRUDNICU NA SILU, MRŠ" Obezbeđenje momentalno reagovalo zbog Terze, haos u Beloj kući! (FOTO) 14:28 Vip 0
"IZGUBIO SAM PORODICU, MOJE DETE ĆE IMATI DRUGOG RODITELJA" Terza grca u suzama, ne može da dođe sebi! 13:05 Vip 0
"TERZA JE NARIKAČA I MUŠKA SPONZORUŠA" Voditeljka nije birala reči za Borislava Terzića: "Dobio je kadar koji je toliko želeo" 10:05 Vip 0
TERZA DONENO KONAČNU ODLUKU! Kroz suze priznao šok informaciju: "Svi znamo ko je njen otac..." 08:07 Vip 0
ŠOK! PAO POLJUBAC IZMEĐU MILICE I TERZE Pomirenje na velika vrata, zadrugar ne može da sakrije sreću! (VIDEO) 14:40 Vip 0
POVRAĆA KRV I ISPUŠTA JEZIVE KRIKE Uznemirujuće scene u Eliti, napustio Belu kuću u sred emisije! 13:25 Vip 0
TERZA ISKORISTIO PRILIKU DA SAZNA IME DETETA Milena Kačavenda je sve znala unapred, Milica pomislila da dobija informacije spolja! 10:05 Vip 1
"NEMAM GDE SA BEBOM, SPAVAM U SOBI SA MAMOM" Trudna Milica Veličković se totalno rasula u komade, grca u suzama! 09:47 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
POTPISAN UGOVOR IZMEĐU KOMPANIJA MILLENNIUM TEAM I MARRIOTT INTERNATIONAL ČIME JE OZVANIČEN DOLAZAK PRESTIŽNOG HOTELSKOG BRENDA „Jugoslavija“ postaje Ritz-Carlton (FOTO) 16:56 Vesti 0
DA LI SE SLAŽETE? Pitali smo AI po čemu je poznata Srbija, neke odgovore nismo očekivali 07:22 Vesti 0
SUTRA JE VELIKI SVETAC I KRSNA SLAVA Jednu stvar za pravoslavnu veru ne treba prekršiti 06:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 12. DECEMBAR Rak na ivici pucanja, Vage osvajaju osobu u znaku Bika, Strelcu glavobolja 06:23 Razonoda 0