DISKVALIFIKOVANA UČESNICA ELITE TRUDNA Ušla u 9. mesec, stala na vagu i pokazala šok detalj: "Zatrudnela sa..." (FOTO) 18:00 Vip 0
TRUDNA TINEJDŽERKA IZ ELITE ZGROZILA JAVNOST Isplivali intimni trenuci ispred ogledala, zbog ovoga su je osudili (VIDEO) 16:15 Vip 0
RIJALITI UČESNICA HOSPITALIZOVANA Doček joj nije počeo baš najbolje, oglasila se javno, evo o čemu se radi! 10:55 Vip 0
BIVŠA UČESNICA ELITE 8 (19) U DRUGOM STANJU! Pokazala trudnički stomak i otkrila partnera (FOTO) 18:25 Vip 0
DISKVALIFIKOVANA ZADRUGARKA ZAVRŠILA U BOLNICI! Otkriveni šok detalji: Pronađena mi je droga u krvi! 09:35 Vip 0
SKANDALOZNA UČESNICA MOMENTALNO DISKVALIFIKOVANA IZ ELITE Muk i neverica na imanju, ovome se niko nije nadao! 07:55 Vip 0
ŠOK PREOKRET! UČESNIK DOHVATIO CIMERKU PRED SVIMA! Nije mogao da se kontroliše: "Ovde se ne zna ko je sa kim!" 17:35 Vip 0
SKANDALOZNA IZJAVA UČESNICE ELITE 8! Priznala javno šta bi da joj radi Stefan Karić, ovakve reči nikada do sada nisu izgovorene! 12:40 Vip 0
"BAVILA SAM SE KRIMINALOM, BILA SAM SA VOĐOM KLANA" Šok ispovest učesnice Elite, obelodanila sve: Ne stidim se toga 09:20 Vip 0
UČESNICA ELITE (19) TRAŽI OD GASTOZA DA JOJ NAPRAVI DETE Skandalozne molbe šokirale javnost, neviđeno od sada! 21:50 Vip 0
INTIMNE SCENE U ELITI VEĆ PRVOG DANA Mislili da ih niko ne vidi, pa se dohvatili, sve puca od strasti 13:45 Vip 0
IMA 19 GODINA I BAVILA SE KRIMINALOM! Ulazi u Elitu 8 da otkrije skandalozne detalje svoje burne prošlosti, njen izgled svi komentarišu! 15:22 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46