KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PRIZNAO SVE O PREVARI ŽENE Evo šta je prava istina: "Kristinu je sramota!" 09:20 Vip 0
"KLEČALA JE NA KOLENIMA I SPUŠTALA GLAVU" Kristijan Golubović otkrio šokantne detalje o učesnici Elite 00:00 Vip 0
"REKAO MI JE SAD NEĆEŠ IZAĆI IZ STANA" Aleksandra Babejić rešila da otkrije sve što se dešavalo u stanu Kristijana Golubovića! 00:20 Vip 0
"IMAM NJEN SNIMAK" Skandalozna učesnica Elite zapretila Mini Vrbaški: "Otkriću sve o njoj" 03:25 Vip 0
"GAZDA SPREMIO KERUŠU DA LAJE" Kristina Spalević van sebe zbog učesnice Elite 9, hitno se oglasila 18:59 Vip 0
DOBIJA PRETNJE NAKON SKANDALA SA KRISTINOM! Aleksandra Babejić progovorila o mračnim tajnama: "Bolje joj je da se zavuče u kuću" 14:30 Vip 0
"OD KADA ŽIVI SA KRISTIJANOM, VIDI SE DA SE..." Mina Vrbaški urnisala buduću učesnicu Elite, otkrila skandalozne detalje o njoj 23:55 Vip 0
"REĆI ĆU VAM KAKO SE KRISTIJAN PONAŠAO PREMA MENI" Aleksandra Babejić prvi put otkrila šta se dešavalo u kući Kristine i Golubovića 16:08 Vip 0
"ODBACILA JE TABLETE KOJE JE GODINAMA PILA" Kristijan Golubović ispričao je nepoznate detalje o životu sa Aleksandrom Babejić 17:29 Vip 0
KRISTIJAN PRVI PUT O AFERI SA ALEKSANDROM! Uselila mu se u stan, a sada je priznao ovo: "Gledam je..." 17:30 Vip 0
"LAŽE DA JE SILOVANA, TUKLA ME JE I UKRALA NOVAC IZ KUĆE" Optužena da je uništila vezu Kristijana i Kristine, a njena baka udarila nikad jače! 14:35 Vip 0
"IZBACILA MI JE SVE STVARI, NIJE MI OSTAVILA NOVAC" Aleksandra Babejić otkrila detalje skandala koji je doživela: "Mislila sam da je čovek" 14:00 Vip 0
''MAJKA ME TERALA DA SPAVAM SA OČUHOM, A GLEDALA SAM JE KAKO IMA ODNOS SA ROĐAKOM" Ona se uselila kod Kristijana Golubovića, a stravičnim detaljima rasplakala je celu Srbiju! 12:50 Vip 0
"PRISTAO JE NA TO, A ONDA SAM POČELA DA SE TRESEM" Prvo oglašavanje Aleksandre Babejić nakon skandala sa Kristijanom i Kristinom: "Pomagala sam im oko dece" 09:25 Vip 0
"PRETI MI DOK LEŽI U KREVETU MOG DETETA" Novi detalji drame u domu Golubovića, Kristina razvezala jezik! 17:00 Vip 0
ONA SE USELILA U KRISTIJANOV STAN NAKON ŠTO JE KRISTINA OTIŠLA Pokupila decu, pa otkrila sve detalje: "Donela je 10 kofera, spava u ovom krevetu" 16:20 Vip 0
KRISTIJANOV URLIK ODJEKNUO IMANJEM! Evo šta je snašlo Golubovića pred finale Farme 8 (VIDEO) 11:05 Vip 0
FINALE ''FARME 8'' SAMO ŠTO NIJE! Učesnice se svađaju nikad jače, zbog hrane nastao haos na imanju (VIDEO) 13:01 Vip 0
"GLEDALA SAM MAJKU KAKO MI VARA OCA SA NJENIM ROĐAKOM" Stravična ispovest rijaliti učesnice: Uništavala je brakove! 18:20 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
"NEMA POJMA O OPERACIJAMA!" Skandal u Kijevu! Admiral prozvao Zalužnog: "Učio iz Gerasimova?“ 21:35 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26