ONI SU POBEDNICI POSLEDNJE ELITOVIZIJE Gastoz nije krio koliko je razočaran: "Krivo mi je" 15:20 Vip 0
"KOME SI TI MAJKA, OSTAVILA SI DETE NAKON 10 DANA?!" Brutalne reči upućene Stefani i Munjezu: "Dva divljaka, ne znaš ni da li si ti otac" 12:40 Vip 0
SRAMNO PONAŠANJE UČESNIKA ELITE Zgrozili su celokupnu javnost, ovo je za svaku osudu (VIDEO) 12:05 Vip 0
VODITELJKA PINKA SASULA SOFIJI SVE U LICE Nije očekivala ovakav komentar, spomenula i njenu aferu sa Terzom! 10:10 Vip 0
SADA JE SVE JASNO! Luna Đogani otkrila detalje odnosa Anđele i Pavla, bili su zajedno, a evo šta se dešavalo! 08:15 Vip 0
MAJA MARINKOVIĆ UNIŠTILA ANELI AHMIĆ Žestoko prepucavanje u programu uživo, zbog ovih reči se tresao studio! 08:00 Vip 0
"JEDVA ČEKAM DA JE NE VIDIM" Gastoz dokrajčio Anđelu, Karić dodatno zadao udarac, Đuričićeva grca u suzama! 17:25 Vip 0
"GADIŠ MI SE" Anđela žestoko udarila na Karića i zapretila mu: "Izbaciću prepiske, da te prisetim..." 15:15 Vip 0
ĐANIJEV SIN IMAO AFERU SA UČESNICOM ELITE 8! Ovome se niko nije nadao, ona konačno progovorila: "Ćutala sam jer je oženjen" 10:20 Vip 0
"ANĐELA ĆE BITI POBEDNIK" Jelena Ilić razotkrila mračne tajne zadrugara: "Sa njim je, a voli drugog..." 22:15 Vip 0
SVE GORI PRED FINALE! Elitovizija u znaku maskenbala, šokiraćete se kada čujete ko je u žiriju (FOTO) 20:40 Vip 0
ŽELJKO MITROVIĆ BESAN PRED SAMO FINALE ELITE Hitno poslao važno pismo, zadrugari se tresu 17:20 Vip 0
NEPOSREDNO PRED FINALE ŽELJKO MITROVIĆ PRESEKAO Učesnici sankcionisani, ovo se ne toleriše! 13:45 Vip 1
ANĐELA DOŽIVELA NERVNI SLOM ZBOG ZVEZDANA Urla i jauče zbog uspomena sa njim, Gastoz zgrožen prizorom (VIDEO) 09:55 Vip 0
SVE JE RADILA IZ KORISTI Učesnica Elite šutnula dečka pred kraj rijalitija, priznala da ga je koristila samo iz jednog razloga! 08:35 Vip 0
ANĐELA VIDELA GASTOZA SA SOFI Prebledela zbog vrelih scena, nije očekivala da će se ovo desiti! 07:40 Vip 0
SVETSKI ŠAMPIONI Dejan Kijanović, član tima 50+ koji je postao prvak sveta za Alo! poručuje: Naš fokus su Srbija, košarka i zlatna medalja (VIDEO) 18:02
''NJUJORK NEMA DUŠU KAO DORĆOL'' Sofija Milošević o odrastanju u Americi, pa oplela po Naomi Kembel: ''Nije prijateljski nastrojena" 20:00 Vip 0
BIĆE KAO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Filip Mitrović na ovo pitanje nije smeo da odgovori, pa priznao: ''Nemam para da objavim ceo album'' 20:35 Vip 0
ISTORIJSKO BRATIMLJENJE: 300 godina od osnivanja Trojickosavska! Sremski Karlovci i Kjahta povezani misijom Save Vladislavića Raguzinskog (VIDEO) 11:26 Vesti 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
OTKRIVENA MASOVNA GROBNICA U SEPTIČKOJ JAMI Časne sestre pokopale 800 dece, DNK testovi otkrili horor 18:19 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 14. JUL Bikovi će imati probleme sa spavanjem, Lavovi u svom elementu, dominiraju 19:27