NAKON TVRDNJI DA NIJE BRIŽNA MAJKA! Oglasila se Stefani Grujić, zapušila usta zlim jezicima (FOTO) 09:19 Vip 0
MUNJEZ ZAVRŠIO U POLICIJI Otkrio sve detalje, progovorio o Stefani, pa se dotakao ulaska u Elitu 9 21:20 Vip 0
"BAVILE SU SE ISTIM POSLOM..." Skandalozne optužbe na račun učesnice Elite, raskrinkane njene tajne radnje! 23:30 Vip 0
"HVALA BOGU ŠTO SAM SE IZVUKLA" Stefani razotkrila Matoru i osula palju po njoj: "Verila me je, molila i plakala" 17:15 Vip 0
"SVE ĆU VAS BLOKIRATI" Stefani Grujić pobesnela usred lajva, urla i histeriše, evo šta ju je izbacilo iz takta 23:40 Vip 0
"DONOSILI SU TI NEDOZVOLJENE SUPSTANCE" Jezive tvrdnje na račun Jovane Tomić Matore: "Krile smo, ali..." 10:00 Vip 0
UNAPRED OSMIŠLJENA PREDSTAVA ZA RIJALITI Munjez znao da će postati otac, sve je isplanirao pre ulaska, gledaoci šokirani! 07:50 Vip 0
MATORA PODNELA KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV DVA IMENA: "Neko sam ko se jako kompleksirao i frustrirao na stvari" 09:30 Vip 0
"KO JE REKAO NN? LJUBI TATA SVOJU SREĆU" Munjez prvi put video sina, a prizor topi i najtvrđa srca (FOTO) 23:15 Vip 1
"NASTAO JE HAOS" Stefani Grujić ne može više da ćuti, otkrila kako je prošlo prvo upoznavanje Munjeza sa sinom! 22:06 Vip 0
"KONSTANTIN NOSI MOJE PREZIME" Munjez otkrio detalje raskida sa Stefani, evo šta se dešava sa detetom! 19:20 Vip 0
MUNJEZ NE MOŽE DA SAKRIJE SUZE! Prvi put video sina Konstantina, srce mu se slomilo (FOTO) 23:55 Vip 0
MATORA BEZ MILOSTI O RASKIDU STEFANI I MUNJEZA: "Sve što su meni želeli, sada se dešava njima" 22:05 Vip 0
KRAJ LJUBAVI KOJA JE TRESLA RIJALITI! Stefani i Munjez više nisu zajedno, evo šta je razlog raskida 18:45 Vip 0
RIJALITI UČESNICA NEMA STARATELJSTVO NAD SVOJOM BEBOM Otkriveni detalji, ovo je krila od svih, otac još nije video dete 11:00 Vip 0
RIJALITI UČESNICI NAJAVILI SVADBU Prevarila ga je sa cimerom, u sukobu je sa njegovim roditeljima, a sada šokirali priznanjem! 07:40 Vip 0
STEFANI OTKRILA ČIJE PREZIME ĆE NOSITI NJEN SIN! "Uradićemo DNK test, neće majka da mu bira..." 10:50 Vip 0
JEDVA STOJI NA NOGAMA Matorin otac se direktno obratio Stefani Grujić, zbog jedne reči u studiju nastao muk 01:30 Vip 0
PORODIČNI OBRAČUN! Stefani Grujić urnisala majka, grca u suzama, rešila da ide protiv nje! (FOTO) 19:34 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46