ZAPEVAO OTAC PRINCA OD VRANJE! Božidara smo uhvatili na prepad, pokazao od koga je Stefan nasledio talenat uz ''Zajdi, zajdi'' (VIDEO) 20:18 Vip 0
''ŽELJKO JOKSIMOVIĆ MI JE DAO SAVET ZLATA VREDAN'' Princ od Vranje pecnuo stručni žiri PZE25 i odgovorio na prozivke Maje Nikolić 17:59 Vip 0
MOMCI NE STIŽU DA MI PRILAZE! Teya Dora o ljubavi pred Evroviziju, pa otkrila do sada nepoznate detalje iz privatnog života 23:05 Vip 0
TEYA DORA "DRMA" TRON HRVATIMA! Evo šta predviđaju kladionice Evrovizije za prvo polufinale 22:40 Vip 0
TEYA DORA MI NE ODGOVARA NA PORUKE Glavni koreograf izbačen iz tima, a sada otkrio sve o pevačici, evo kakva je zaista 11:15 Vip 0
IZBAČEN ČLAN IZ TIMA PREDSTAVNICE SRBIJE ZA EVROVIZIJU! Ime uklonjeno sa spiska, skandal neviđenih razmera! 17:20 Vip 0
ČUDNA JE, MAJKA JOJ JE POTPUNO DRUGAČIJA Komšije Teya Dore otkrile detalje o pevačici, evo kako se ponaša van kamera 14:00 Vip 0
SUDBINSKI JOJ IZMIČU POBEDE Numerološkinja za Alo! otkrila razlog Breskvicinog poraza na PZE, pa šokirala: Čeka je neslavan kraj karijere 11:50 Vip 0
BRESKVICA NIJE IMALA ŠANSE PROTIV TEYA DORE Evo šta čeka Srbiju na Evroviziji, otkrivamo precizne prognoze 17:15 Vip 0
OVO JE DEVOJKA HRVATSKOG PREDSTAVNIKA ZA EVROVIZIJU! Izgleda brutalno, krije je od očiju javnosti, a sada se sve saznalo 10:06 Vip 0
DA SAM JA TO URADILA BILA BIH ZABRANJENA Breskvicu uporedili sa Sarom Jo, a ona se odmah oglasila 19:09 Vip 0
VLAŠKE VRAČARE SU JOJ PREDVIDELE USPEH! Majka Teya Dore otkrila čime se bavi, ovo su svi detalji 08:45 Vip 0
DA JOJ NIKO NIKADA NE DA NULU! Breskvica potkačila Sajsi MC, svi zbunjeni zbog njenih reči, haos u studiju! 22:47 Vip 0
VLAŠKE VRAČARE SU TEYA DORI PREDVIDELE USPEH Majka pobednice PZE otkrila šta joj je gatara rekla o uspehu naslednice, sve pogodila! 20:04 Vip 0
SLOMILA MI JE SRCE! Karleuša van sebe nakon optužbi da su Teya Dora i Breskvica ukrale njen nastup 16:12 Vip 0
STRAH ZA DETE I BORBA ZA GOLI ŽIVOT OBELEŽE TE ZAUVEK: Jelena Trivan, direktorka M:tel-a „U RINGU“ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"NISAM TIP ZA SVADBU" Marina Visković priznala, ovakvu svadbu ne želi: "To je moja stvar" 20:00 Vip 1
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
"PUTIN NE MOŽE NI U UKRAJINU DA OKUPIRA, A KAMOLI EVROPU": Šefica američkih obaveštajaca oplela i po njemu i po Rusiji 16:33 Vesti 0
LOCIRAN UKRAJINSKI BEGUNAC, ON JE VLASNIK ČUVENE ZLATNE WC ŠOLJE! Mesec dana na poternici Kijeva 16:27 Vesti 0
NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 29. DECEMBRA Kraj godine neće prijati jednom znaku, biće trzavica, tenzije i suza 17:28