ZAPEVAO OTAC PRINCA OD VRANJE! Božidara smo uhvatili na prepad, pokazao od koga je Stefan nasledio talenat uz ''Zajdi, zajdi'' (VIDEO) 20:18 Vip 0
''ŽELJKO JOKSIMOVIĆ MI JE DAO SAVET ZLATA VREDAN'' Princ od Vranje pecnuo stručni žiri PZE25 i odgovorio na prozivke Maje Nikolić 17:59 Vip 0
MOMCI NE STIŽU DA MI PRILAZE! Teya Dora o ljubavi pred Evroviziju, pa otkrila do sada nepoznate detalje iz privatnog života 23:05 Vip 0
TEYA DORA "DRMA" TRON HRVATIMA! Evo šta predviđaju kladionice Evrovizije za prvo polufinale 22:40 Vip 0
TEYA DORA MI NE ODGOVARA NA PORUKE Glavni koreograf izbačen iz tima, a sada otkrio sve o pevačici, evo kakva je zaista 11:15 Vip 0
IZBAČEN ČLAN IZ TIMA PREDSTAVNICE SRBIJE ZA EVROVIZIJU! Ime uklonjeno sa spiska, skandal neviđenih razmera! 17:20 Vip 0
ČUDNA JE, MAJKA JOJ JE POTPUNO DRUGAČIJA Komšije Teya Dore otkrile detalje o pevačici, evo kako se ponaša van kamera 14:00 Vip 0
SUDBINSKI JOJ IZMIČU POBEDE Numerološkinja za Alo! otkrila razlog Breskvicinog poraza na PZE, pa šokirala: Čeka je neslavan kraj karijere 11:50 Vip 0
BRESKVICA NIJE IMALA ŠANSE PROTIV TEYA DORE Evo šta čeka Srbiju na Evroviziji, otkrivamo precizne prognoze 17:15 Vip 0
OVO JE DEVOJKA HRVATSKOG PREDSTAVNIKA ZA EVROVIZIJU! Izgleda brutalno, krije je od očiju javnosti, a sada se sve saznalo 10:06 Vip 0
DA SAM JA TO URADILA BILA BIH ZABRANJENA Breskvicu uporedili sa Sarom Jo, a ona se odmah oglasila 19:09 Vip 0
VLAŠKE VRAČARE SU JOJ PREDVIDELE USPEH! Majka Teya Dore otkrila čime se bavi, ovo su svi detalji 08:45 Vip 0
DA JOJ NIKO NIKADA NE DA NULU! Breskvica potkačila Sajsi MC, svi zbunjeni zbog njenih reči, haos u studiju! 22:47 Vip 0
VLAŠKE VRAČARE SU TEYA DORI PREDVIDELE USPEH Majka pobednice PZE otkrila šta joj je gatara rekla o uspehu naslednice, sve pogodila! 20:04 Vip 0
SLOMILA MI JE SRCE! Karleuša van sebe nakon optužbi da su Teya Dora i Breskvica ukrale njen nastup 16:12 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DOLOVAC OBMANULA JAVNOST U SRBIJI? Sajt Eurojust-a ne potvrđuje njena haška saopštenja 14:34 Vesti 12
„PRETHODNI VLASNIK JE U TOJ KUĆI IZVRŠIO SAMOUBISTVO, OBESIO SE..." Komšija otkrio jezive detalje o mestu zločina u Čačku 13:31 Hronika 0
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35
EVROLIGA ODUŠEVLJENA "DELIJAMA" Reakcija bivšeg igrača Partizana pred meč sa Zvezdom obilazi Evropu (VIDEO) 15:45