VIKI MILJKOVIĆ I CECA SU OVO KRILE DECENIJAMA Prava istina o njihovom kumstvu konačno isplivala! 19:20 Vip 0
OBAVEZNO PROVERITE I UZMITE U OBZIR Prema starim verovanjima ove osobe nikako ne bi smele da vam budu kumovi 09:54 Razonoda 0
ODBIO SAM KUMSTVO NAJBOLJEM PRIJATELJU Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog 20:00
KUMOVI OTKRILI KOLIKO PARA STAVLJAJU U KOVERAT „Koju cifru da dam mladencima kad zarađuju 5 puta više od mene?!“ 21:18
"Bio sam kum na svadbi, nisam dao novac" Objava Hrvata izazvala mnoge reakcije, a ovo je njegov razlog 19:00 BIZ 0
SAŠA POPOVIĆ NIJE HTEO DA KUMUJE JAKŠIĆU Sve se saznalo, evo zbog čega je odbio ponudu koja se ne odbija! 08:00 Vip 0
MOGU LI BRAT I SESTRA BITI KUMOVI NA VENČANJU? Teolog rešiju večitu dilemu vernika: Ovo je glavna uloga SVEDOKA! 12:36 Vesti 0
RETKO KO ZNA! Mladen Mijatović je venčani kum našem popularnom voditelju, pored kumstva spaja ih i posao 21:00 Vip 0
MLADIĆ NIJE ZNAO ŠTA GA JE SNAŠLO Kum mu posvetio jedinstvenu TETOVAŽU, kad se skenira QR kod izađe OVO 10:04 Razonoda 0
OVA POZNATA GLUMICA JE KUMA CECE RAŽNATOVIĆ Potpuno su suprotne, njih dve bi malo ko povezao, a svi je znate iz ove serije! 08:00 Vip 0
''KADA SAM REKAO RODITELJIMA DA SAM SE ZALJUBIO U KUMU, ONI SU POLUDELI'' Marko pitao sveštenika za savet, odgovor je jasan - evo da li je to greh! 13:30 Razonoda 0
MARKO NIJE MOGAO VIŠE DA KRIJE STRAST PREMA KUMI Pitao sveštenika za savet, otac Dušan kaže da je dozvoljeno samo u ovom slučaju 17:46 Vesti 0
''KADA SI KUM NA SVADBI, KAKVA JE PRAKSA KADA JE KOVERTA U PITANJU?'' Stefan postavio pitanje Srbima, odgovori će vas zaprepastiti! 16:00 Razonoda 0
BILA JE ZAPRŠKA MOG BRAKA Pevač otkrio kako je Aleksandra Mladenović uticala na njegov odnos sa ženom 23:00 Vip 0
DA LI JE ZAISTA GREH ODBITI KUMSTVO?! Verovalo se da time može da se NAVUČE PROKLETSTVO, sveštenik rešio dilemu 22:43 Vesti 0
OVO JE KUM VELJKA RAŽNATOVIĆA! Poznati je sportista, bio je užasan prema njemu na početku karijere, a onda mu je krstio sina 10:14 Vip 0
ONI VAM NE SMEJU BITI KUMOVI Veruje se da ako uradite jednu stvar nikada nećete imati sreće! 20:15 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46