TATA OBRIJAO BRADU, ĆERKA U ŠOKU Devojčica (3) je imala najsmešniju reakciju na njegov novi izgled, pitala ga ovo, pa pobegla 20:02
TATA POBEGAO SA VENČANJA Mlada izneverovala da mu je ovo važnije od ćerke, nestao bez traga, pa se vratio, ali ne zbog nje 19:51
DEVOJČICA DALA OCU VODU, PA NASMEJALA INTERNET OD SUZA Kad je shvatio odakle je sipala, umalo se onesvestio od šoka! (VIDEO) 15:00 Razonoda 0
TATA MI TERA INAT Uvalio rođaku u moj stan, ne razume da se ne radi tako, i na kraju svega mi kaže ovo 14:55
OD ČEGA JE UMRO OTAC JOVANE JEREMIĆ? Dugo je bolovao, voditeljka je ovako pričala: "Jako je teško, gore od ovoga ne može" 17:02 Vip 0
EVO GDE JE JOVANA BILA KAD JOJ JE OTAC PREMINUO Voditeljka slomljena od bola: "Niko nije primetio" 16:52 Vip 0
DAVID DRAGOJEVIĆ POSTAO OTAC! Dva dana nakon venčanja Tamara rodila sina, evo koje ime su dali nasledniku! 18:48 Vip 0
BOLNA OBJAVA AVE KARABATIĆ! Ne krije da je loše nakon smrti oca: ''Cela sam mokra zbog suza'' 17:40 Vip 0
"MOJ OTAC JE UBIO ČOVEKA" Milan Stanković progovorio o tragediji, otkrio jezive detalje: "Mislim da se radi o krvnoj osveti" 19:50 Vip 0
,,BILA SAM U ŠOKU" Mama otkrila da njen suprug ima tajnu kaznu za njihovo dete, nije mogla da veruje na šta je spreman 20:00
KO JE BIO OTAC ŽELJKA MITROVIĆA? Bio je u kazneno-popravnom domu, a ovo su detalji o njemu koje niko nije znao 15:15 Vip 0
"POLICIJA NAM JE POKUCALA NA VRATA KASNO POSLE PONOĆI" Ognjen Amidžić o najtežim trenucima u životu, prisetio se bolne situacije 06:45 Vip 0
NAPRAVIO SAM KLJUČNU GREŠKU NA VENČANJU SVOJE ĆERKE Taman smo krenuli ka oltaru, a onda sam shvatio šta sam zaboravio 20:33
NIKO NIJE ZNAO DA JE OVA GLUMICA ĆERKA POZNATOG PEVAČA U popularnoj seriji glumi prostitutku, svi je znate! 11:15 Vip 0
OTAC POZNATOG PEVAČA IZVRŠIO SAMOUBISTVO! On se oglasio skrhan bolom: "Moj tata...sanjao sag ga sinoć" 22:40 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46