ZALIJTE KRASULU JEDNOM MESEČNO I OČEKUJTE PARE Ovaj voćni sok pretvara drvo sreće u magnet za novac 11:15
ŠTO VIŠE RASTE, VIŠE ĆETE PARA IMATI A da bi bila bujna i raskošna stavite u saksiju ove 2 namirnice - već ih imate u kući 18:20 Razonoda 0
KAKO DA "NATERATE" DRVO NOVCA DA PROCVETA? Veruje se da donosi ogromno bogatstvo - evo šta treba da uradite 13:40
DA VAM UMESTO PARA NE BI DONOSILA BRIGE Krasulu držite samo na ovom mestu u kući i uvek ćete imati novac 16:30 Razonoda 0
LAKO MOŽETE IMATI BUJNO I RAKOŠNO DRVO NOVCA KOJE DONOSI BLAGOSTANJE Zaboravite često zalivanje - dodajte u zemlju ova 2 kuhinjska sastojka 13:30 Razonoda 0
AKO VAM SVAKA BILJKA UVENE, OVA JE IDEALNA ZA VAS Ne zahteva često zalivanje ni posebnu negu, a privlači novac 08:45
JOŠ UVEK JE PREOSETLJIVO, OBRATITE PAŽNJU 6 ključnih koraka da bi drvo novca preživelo ostatak zime 09:20
DRVO NOVCA ĆE RASTI I CVETATI KAO LUDO 2 sastojka iz kuhinje pomešajte i sipajte u saksiju 16:19 Razonoda 0
IMA DA NAPUNI VAŠ NOVČANIK Drvo novca donosi sreću kada se ovako neguje, posebno obratite pažnju na zalivanje 20:35
NE ZALIVAJTE GA PRAVIŠE, TO MU STRAŠNO ŠTETI Evo kako se održava drvo novca, zimi je najosetljivije 22:04
PRED NOVU GODINU OBAVEZNO NABAVITE PELCER OVOG CVEĆA Privlači novac nenormalno, pare samo ulaze u kuću, a prelako je za održavanje 12:08
KO IMA OVU BILJKU, PARE MU SE SAMO SLIVAJU NA RAČUN! Veruje se da poboljšava finansijsku situaciju ukućana 13:20
KAKO DA "NATERATE" DRVO NOVCA DA PROCVETA, A SA NJIM I VAŠ NOVČANIK: Dodajte 2 sastojka u saksiju 07:58
ZOVU GA ,,DRVO NOVCA" Donosi sreću u vaš dom i neguje se vrlo lako, samo obratite pažnju na ovo 19:15
DRVO NOVCA Evo gde treba staviti krasulu i koji trik će pomoći da procveta i privuče izobilje u vaš dom 13:08
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
"TRAŽIO MI JE CIGARETU, REKAO SAM MU DA VIŠE NIJE GLAVNI": Slobin poslednji let i šta se zaista dogodilo u helikopteru 06:30 Vesti 0
4 ZNAKA DOBIJAJU OGROMNU POVIŠICU U DECEMBRU Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima? 08:06