VODITELJKA RTS-A ZASPALA U EMISIJI UŽIVO! Gledaoci u šoku, ona se hitno oglasila, evo šta se desilo 11:00 Vip 0
KAKAV SKANDAL U DNEVNIKU NA RTS! Voditeljka prenosi najnovije vesti, a iza nje na ekranu - OVO (FOTO) 07:00 Vip 0
SKANDALOZNO PONAŠANJE VODITELJKE JAVNOG SERVISA Region šokiran njenim potezom u Dnevniku (VIDEO) 12:10 Vip 1
ZBOG VESNE ZMIJANAC UKINUT PRENOS DNEVNIKA Pevačica priznala da je morala da pukne ozbiljnu cifru: "Koštao je kao stan na Svetom Stefanu" 16:40 Vip 0
HOROR UŽIVO! Zemljotres pogodio studio tokom emisije, voditeljka u strahu, obratila se gledaocima! (VIDEO) 18:00 Vip 0
ODJEDNOM JE SVE PUKLO! Neverovatna scena na RTS, sve se emitovalo u programu uživo (VIDEO) 08:10 Vip 0
TUGA SE PRETVORILA U NEVERICU Posle bakine smrti, unuka pronašla skriveni dnevnik – ono što je pročitala slomilo joj srce! (FOTO) 16:30 Razonoda 0
VODITELJ DNEVNIKA RASKRINKAO DEŠAVANJA NA RTS Nije više mogao da ćuti, ispričao sve o privilegijama na Javnom servisu! 13:05 Vip 0
OVO JE ĆERKA VODITELJKE DNEVNIKA Uhvaćene zajedno, izgledaju kao bliznakinje, a nećete verovati čime se bavi! (FOTO) 13:00 Vip 0
PRELISTALA SAM TAJNI DNEVNIK SVOG MUŽA Ruke su mi se tresle, oblio me hladan znoj, kad sam počela da okrećem stranice... 17:47
UMRLA MAJKA VODITELJKE DNEVNIKA Za smrt saznala dok je vodila vesti, slomljena jer u tom trenutku nije bila pored nje! 11:45 Vip 0
VODITELJKA DNEVNIKA DOBILA OTKAZ! Zbog dve reči je letela sa televizije, ova greška ju je skupo koštala! 09:40 Vip 0
HITNO PREKINUT DNEVNIK ZBOG BOBE I BRENE! Živojinoviću preti 10 godina zatvora, a o ovome su svi brujali! (VIDEO) 16:50 Vip 0
KAKAV SKANDAL U DNEVNIKU NA RTS! Voditeljka prenosi najnovije vesti, a iza nje na ekranu - OVO (FOTO) 18:40 Vip 0
HITNO PREKINUT DNEVNIK! Voditeljka u emisiji uživo saznala za smrt i istrčala iz studija! 12:40 Vip 0
USRED DNEVNIKA PRIKAZAN EROTSKI FILM Skandal veka na našoj televiziji, voditeljka nije ni slutila šta je iza nje (FOTO) 11:40 Vip 0
HITNO PREKINUT DNEVNIK ZBOG BOBE I BRENE! Živojinoviću preti 10 godina zatvora, a o ovome je brujao ceo region! (VIDEO) 16:37 Vip 0
NIKO NE VERUJE DA SE OVO POJAVILO NA RTS-U! Voditeljka prenosila najnovije vesti, a iza nje na ekranu šokantan prizor! (FOTO) 07:20 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46