"ISTINA ĆE IZAĆI NA VIDELO" Otkriveno šta je bilo u čaši Darka Lazića pre udesa, postojii svedok 16:15 Vip 5
OKUPIO ESTRADU, A PRISUSTVO NAJBLIŽIH IZOSTALO Majka Darka Lazića nije bila na slavi, otkrila sve detalje drame 12:30 Vip 0
EVO KOLIKO MAJKA DARKA LAZIĆA IMA GODINA! Nedavno se tvrdilo da je trudna, mnogi su mislili da je starija, podatak će vas šokirati! 17:15 Vip 0
INTIMNA FOTOGRAFIJA MAJKE DARKA LAZIĆA U krevetu sa dečkom, on sve objavio, ljudi u čudu (FOTO) 10:55 Vip 1
"BRANKA TREBA DA SE LEČI!" Žena dečka majke Darka Lazića šokirala tvrdnjama: "Dragan je mnogo uložio u njih" 18:10 Vip 0
MAJKA DARKA LAZIĆA U ŠOKU ZBOG DEČKA! Ostala bez reči nakon što joj je uradio ovo, isplivali svi detalji! 18:40 Vip 0
DARKOVA MAJKA OTKRILA SVE O ULASKU U ELITU Branka za Alo! žestoko potkačila suparnicu, haos tek sledi 11:40 Vip 0
TVRDI DA SU JOŠ UVEK U BRAKU Oglasila se majka Darka Lazića, evo šta je poručila suparnici 20:45 Vip 0
DRAGAN OSTAVIO TRUDNU BRANKU LAZIĆ Oglasila se njegova žena: Pomirili smo se, neka nas ostavi na miru 15:05 Vip 0
OGLASIO SE VERENIK BRANKE LAZIĆ Nakon vesti o trudnoći usledio novi skandal: Bio sam na moru sa ženom 15:55 Vip 0
OTKRIVENO KOLIKO MAJKA DARKA LAZIĆA IMA GODINA Javnost je u šoku zbog njene trudnoće, a mnogi su mislili da je starija! 11:05 Vip 1
TRUDNA MAJKA DARKA LAZIĆA?! Njen dečko je još uvek u braku, oglasila se njegova supruga i otkrila skandalozne detalje! 09:05 Vip 0
ON NE MOŽE DA MI NAPRAVI PROBLEM, DVA PUTA SAM MU BIO U KUĆI Dečko majke Darka Lazića progovorio o tuči sa pevačem 09:20 Vip 0
"BOLI ME K****, NEKA SE VENČAVAJU" Darko Lazić besan kao ris zbog udaje majke, izustio samo ovo! 13:08 Vip 1
REKLAMIRA SE PREKO NJE, BESAN SAM ZBOG SVEGA ŠTO RADI! Darko Lazić nastavlja da urniše dečka svoje majke, haos neviđenih razmera! 22:02 Vip 0
NASTAVLJA SE DRAMA U PORODICI LAZIĆ Branka za Alo! o tajnom venčanju u Austriji, otkrila pravu istinu 14:57 Vip 0
DRAGAN DEMANTOVAO DARKA I BRANKU Otkrio detalje tajnog venčanja sa folkerovom majkom, sprema se i gala slavlje 14:22 Vip 0
NE PLAŠIM SE DARKA! Branka Lazić otkrila sve o tajnom venčanju, ovako je reagovala na reakciju sina 13:50 Vip 1
NEVIĐENA DRAMA U DOMU LAZIĆA Darkova baba nasrnula na njegovu majku zbog novog dečka, komšije šokirane haosom 21:07 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
OTKRIVENA TRAMPOVA TAJNA O UKRAJINI: Ne radi se o miru – već o TITANIJUMU! Ovo je MRAČNA STRANA pregovora! 17:00 Vesti 0
HELEZ NA STOLU PEVAO PESMU USTAŠKOG PEVAČA Mračna istina o ministru odbrane BiH koji optužuje Vučića 16:37 Vesti 5