SNIŽAVA PRITISAK Samo jedan pokret je dovoljan da biste se osećali bolje, ali treba zapamtiti ovo 09:09
LEĐA PATE Nije ni čudo što vas bole, ako stalno radite ove stvari, a evo kada stanje može da se pogorša 19:02
BOL U LEĐIMA NESTAJE Navika od 2 minuta provereno rešava tegobe, možete da je primenite sedeći, ovo svi mogu 12:32
REŠAVA BOL U LEĐIMA Istraživanje pokazalo da ovaj trik lako eliminiše tegobe, može da bude bolji od lekova 18:32
LEĐA ĆE VAM BITI ZAHVALNA Jedan mineral rešava bol u tren oka, a mnogi od nas ga ne uzimaju dovoljno 10:04
SA LEĐIMA NEMA ŠALE Ako osetite ovih 5 vrsta bolova, ne ignorišite ih, već se odmah obratite lekaru 19:00
ZAŠTO VAS BOLE LEĐA I ŠTA JE REŠENJE Ovo su najčešći uzroci, posebno kada su u pitanju krsta, a pomažu sledeće aktivnosti 13:25
KAKO DA SPAVATE AKO VAS BOLE LEĐA Evo šta stručnjaci preporučuju, a koji položaj nikako nije dobar 13:31
BOL U LEĐIMA NIJE MALA STVAR Obratite pažnju na 5 signala za alarm, telo vam govori kada da pozovete lekara 13:04
TENISKA LOPTICA JE SPAS TOKOM PUTOVANJA Neobično ali stvarno je tako, pomaže bolje nego skupoceni aparati 21:35
Alo/M.R. URNEBESNA PORUKA Obožava Novaka, svi je znaju po tetovažama, a sada je objavila sliku ogromnih leđa (FOTO) 08:11 Sport 0
alo.rs/eklinika/Lj.Č. Super način za opuštanje i poboljšanje cirkulacije, ali se ne preporučuje svima: Evo koje osobe ne smeju da drže podignute noge uza zid 15:15 Žena 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09