LJUDI ZGROŽENI PONAŠANJEM MLADOŽENJE „Ponižavanje nije smešno, nadam se da je odmah tražila razvod“ 16:39
"TETKA, IDI U SVOJU SREĆU" Devojčica rasplakala celu Srbiju govorom koji je održala na tetkinoj svadbi 18:14
SNIMAK SVADBE POSTAO HIT NA INTERNETU! Mladina najveća noćna mora se ostvarila, a njen izliv besa izazvao je burnu rapravu 17:50
MLADOŽENJA POSTAO HIT NA INTERNETU Na svadbi mu se desila nezgoda zbog koje su gosti zanemeli, to nikada neće zaboraviti! 12:48
SVADBA O KOJOJ PRIČA CELA SRBIJA Zbog onoga što je kum uradio gosti zinuli od čuda, a ljudi se danima svađaju na internetu 19:58
PROSLAVA 18. ROĐENDANA O KOJOJ PRIČA CELA SRBIJA Mladić dobio na poklon kuću od 600 kvadrata, stan u Beogradu i kola od 80.000 evra! 21:20
GOSTI ZINULI OD ČUDA KAD SU MLADENCI IZNELI SVADBENU TORTU Nekima je njihova ideja simpatična, kako se vama dopada? 17:08
SNIMAK MLADOŽENJE S VENČANJA ZAPANJIO LJUDE „Treba da bude srećan što ga mlada nije odmah ostavila“ 20:30
„BEŽI OD NJEGA KOLIKO TE NOGE NOSE“! Ono što je mladoženja uradio na svadbi zapanjilo je ljude koji su videli snimak 10:55
SVADBA JE TRAJALA 10 DANA Lepotica sa Balkana se udala za najzgodnijeg princa, a venčanje je bilo kao iz bajke! 14:53
SVADBA SE PRETVORILA U PAKAO Mladoženja otkazao venčanje pred svatovima, mlada pala u nesvest, a ovo je razlog! 12:05
S.Ćorić ROKER S MORAVU Urnebesan snimak sa svadbe - Zbog torte mladoženja "patosirao" kuma 17:33 Razonoda 0
"NISAM TIP ZA SVADBU" Marina Visković priznala, ovakvu svadbu ne želi: "To je moja stvar" 20:00 Vip 1
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
"IDEALNI RUS DOŠAO IZ ODESE" Ukrajinski komandant ušetao pravo u ruski štab: Nisam pucao, tražio sam spas 19:45 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 20. DECEMBAR Bik uživa u malim zadovoljstvima, Devica ide na putovanje 19:26