"BOLEST NAPREDUJE, ALI SE NE PLAŠIM SMRTI" Vedrani Rudan se pogoršalo zdravstveno stanje! 16:35 Vip 0
"BIO JE SAV KRVAV, HTELA SAM DA GA UBIJEM!" Šok ispovest Vedrane Rudan, pokušala ocu da presudi dva puta! 08:30 Vip 0
OLIVERA BALAŠEVIĆ IZNENADILA JAVNOST Njen modni dodatak je postao hit, evo o čemu je reč (FOTO) 16:55 Vip 0
Alo/N.D. ZAVIRITE U PRELEPU STARINSKU KUĆU Mirjana Bobić je za kuću u selu iskeširala 29.000 evra, a evo kako provodi dane: Gajim paradajz i persun! 11:15 Vip 0
Alo/E.B. HRVATSKA PEVAČICA ZAJECALA NA SAV GLAS Već godinama se bori sa opakom bolešću, a sada priznala kroz kakav pakao prolazi! 19:10 Vip 0
Alo/E.B. NJENA ISPOVEST LEDI KRV U ŽILAMA Vedrana Rudan dva puta htela da ubije oca "Prvi put mi je bilo 15, bio je sav krvav, ali mi nije uspelo" 23:00 Vip 0
Alo/M.Č. "MAČKO, PREZGODNA SI I SPREMNA ZA NASLOVNU STRANU" Suzana Mančić izazvala buru komentara, a stajling voditeljke će vas IZNENADITI (FOTO) 17:20 Vip 0
Blic/ALo/B.S. Popularna književnica otvorila dušu o odrastanju Mirjana Bobić Mojsilović otkriva da je jedna stvar bila posebno SRAMNA 22:00 Vip 0
Alo/M.K. NE MOŽE DA DOĐE SEBI Mira Adanja Polak se ovim rečima oprostila od najbolje prijateljice 16:00 Vip 0
Alo/M.Č. LIČE KO JAJE JAJETU Suzana Mančić kao Merlinka, voditeljka oduševila javnost (FOTO) 09:00 Vip 0
Alo/M.Č. SPECIFIČAN STIL Suzana Mančić opalila selfi, a na glavi je imala ovaj detalj (FOTO) 11:30 Vip 0
Alo/M.Č. POSLALA RAZGLEDNICU Suzana Mančić otputovala u Pariz, pa poručila da je zahvalna na ovome (FOTO) 17:10 Vip 0
alors/S.Ć. VEDRANA RUDAN "Srbija je moja zemlja i moj dom, prevelika sam za Hrvatsku" 15:05 Razonoda 0
Tanjug/Alo/N.D. MOLILA SAM DA MI NE ISEKU STRUJU Vedrana Rudan progovorila o siromaštvu: Čitav život mi je borba za novac 19:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0