UBISTVO KOJE JE ŠOKIRALO BEČLIJE " Uhvatila me je za grudi, a onda sam videla komšinicu sa zavezanim vibratorom oko kukova" 14:34 Hronika 0
ŠVERCOVAO MRTVU MAJKU PREKO GRANICE! Srpski carinici joj poželeli dobar dan, a njoj je klonula glava 10:49 Hronika 1
NIJE USPEO DA SE UBIJE ZBOG RASKIDA, PA SEBI ODSEKAO MUŠKOST Krvav i go šetao gradom sa oglicom oko vrata na kojoj mu je visio ponos 11:18 Hronika 0
ŽENA IZ ĆIĆEVCA DVE GODINE ŽIVELA SA LEŠOM MAJKE Njeno objašnjenje zašto je to radila je bizarno 07:39 Hronika 0
VERA DVE GODNE SKRIVALA SMRT MAJKE Telo roditelja je kćerka držala u kući kako bi dobijala penziju i dodatak za tuđu negu i pomoć 12:21 Hronika 0
KOD NEKROFILA SA VRAČARA POLICIJA ZATEKLA DVA SVEŽA LEŠA Bizarna priča, evo kako je otkrivena ova jeziva priča 12:26 Hronika 0
UŽAS NA DEDINJU Majku sahranio u garaži, jer navodno nije imao novca za ukop, a primao ovo zbog nje 12:06 Hronika 0
"GAZDA STANA UŠETAO DOK SAM IMALA ODNOSE SA DEČKOM" Ovo su najbizarnija iskustva Srba sa stanodavcima! 18:06 BIZ 0
BIZARNO! LEŠ MAJKE VOZILA U KOLICIMA ZA PIJACU Želela telo da sahrani u parkiću kod svoje zgrade 09:43 Hronika 0
SLUČAJ "VAGINALNA EKSPLOZIJA" Beogradski policajci se krstili s obe ruke: Muž i ja smo gledali TV, počeo je da me mazi po nozi 08:44 Hronika 0
Alo/Mediji TUKAO JOJ DETE, A ONA GA BRANI Oglasila se žena Srđana iz Sopota i navela da je on dobar, samo je nasilan kada popije 09:52 Hronika 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26