SKANDAL U ZGRADI PINKA Rijaliti učesnik smranu stvar uradio pred kamerama, voditeljka ga izbacila iz studija! 14:00 Vip 0
"PRODUKCIJA MI JE OBEZBEDILA PREVOZ DO URGENTNOG" Oglasio se Peca Lazić, nastao skandal za vreme reklama, evo zašto je završio u hitnoj! 10:40 Vip 0
OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Veliki favorit ispao sa Farme, samo još njih dvojica su ostali! (FOTO) 00:00 Vip 0
RIJALITI UČESNIK UHODIO CECU RAŽNATOVIĆ Kampovao ispred njene vile, bio je opsednut pevačicom, pojavili se šok detalji 15:00 Vip 1
"SA VELIKOM TUGOM..." Hitno saopštenje porodice rijaliti učesnika, ovakav ishod niko nije očekivao! 07:10 Vip 0
OVO ŠTO PROŽIVLJAVAM OVDE JE TEROR! Rijaliti učesnik van sebe od besa, podnosi tužbe protiv ovih cimera 11:20 Vip 0
RIJALITI UČESNIK BRUTALNO PONIŽEN! Udarili na njegovu muškost, izgovorene žestoke reči, on zanemeo 20:50 Vip 0
UČESNIK DOŽIVEO NERVNI SLOM, DEMOLIRA FARMU! Strašne scene u rijalitiju, lomi sve pred sobom, pojavio se snimak haosa! (VIDEO) 17:50 Vip 0
STRAVIČNO POLIVANJE NA FARMI Učesnik u opekotinama, jauci se prelamaju imanjem, moli za pomoć! 13:31 Vip 0
ŠOK PRIZNANJE RIJALITI UČESNIKA! Pozamljivao novac kako bi se fotografisao po luks restoranima 08:20 Vip 0
SKANDALOZNA SVAĐA NA FARMI 8! Ovakve reči javnost do sada nije čula, čak su i takmičari ostali u šoku, evo šta je sve izgovoreno javno! 09:40 Vip 0
SKANDAL NA FARMI 8 Učesnica ušla u crveno, pa brutalno napala Božu Džonsa: "Još jednom mi pomeni dete" 20:48 Vip 0
ONI VEČERAS ULAZE U FARMU 8! Vatrena plavuša najavila haos, učesnika šutnula devojka, a tu je i inspektorka! 21:31 Vip 0
RIJALITI UČESNIK SREO VELJKA RAŽNATOVIĆA NA ADI! Ni ne slutite o kome je reč, a o njegovoj reakciji će se pričati: "Sto godina!" 19:10 Vip 0
"NISAM TIP ZA SVADBU" Marina Visković priznala, ovakvu svadbu ne želi: "To je moja stvar" 20:00 Vip 1
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
"ČEMU ONDA SLUŽI NATO?" Milanović poručio: Hrvatska da gleda svoje interese i ne gura se u koaliciju voljnih 15:15 Vesti 0