CECIN BIVŠI SPREMIO NEVEROVATNO IZNENAĐENJE ZA JOVANU Nakon što su saznali pol bebe, odlučio da joj ispuni želju 12:15 Vip 0
DEJAN DRAGOJEVIĆ PODELIO LEPE VESTI! Sve je u ružičastim tonovima, devojka mu priredila nesvakidašnje iznenađenje! 12:10 Vip 0
KOMŠIJE ODLEPILE ZA KARLEUŠOM! Pevačici stigao luskuzan poklon, nije mogla da sakrije oduševljenje 17:41 Vip 0
Alo/A.J. PREVRNULA JUG I PRONAŠLA JE Milica Pavlović neverovatnim gestom iznenadila baku koja je obeležila njen koncert (FOTO) 22:25 Vip 0
Alo/A.J. SADA JE SVE JASNO Ceca ovim gestom pokazala u kakvim je odnosima sa Ivanom Peters, ono što je joj je priredila iznenadiće mnoge 18:37 Vip 0
Alo/A.J. URADILA JE TO BEZ MOG ZNANJA Nakon turbulentnog perioda kroz koji su prošli, Željka Šašića iznenadila ćerka, ovo nije očekivao od nje 17:50 Vip 0
Alo/M.V./A.J. URUČENA ZLATNA PLOČA GRUPI "ZANA" Žika se uz emotivne stihove prisetio Marine Tucaković, najzahvalniji su njoj za uspeh grupe 18:24 Vip 0
Alo/A.J. IZNENAĐENJE KOJE ĆE PAMTITI Ćerka Nataše Bekvalac danas slavi 16. rođendan, a evo na koji način joj je majka čestitala rođendan 12:25 Vip 0
Alo/D.R. ZADRUGARI U ŠOKU Nakon pisma bivšeg dečka, Aleksandra dobila iznenađenje, kako li će reagovati Filip Car na ovo? 12:25 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0