NAKON SEDAM GODINA SLOBA RADANOVIĆ IZUSTIO IME KIJE KOCKAR Ovo je bio razlog za prevaru u rijalitiju 21:50 Vip 0
REKLE ''ZBOGOM'' RIJALITIJU! Marija i Miljana započinju biznis koji će biti za svačiji džep - ovaj detalj je posebno bitan 16:08 Vip 0
ŠOKANTNA CIFRA JE U PITANJU! Filip Car otkrio koliko je zaradio u rijalitiju, ovo su detalji tajnog ugovora 00:30 Vip 0
SVI SE PITAJU ŠTA SE DEŠAVA SA MINOM VRŠBAKI?! Bivša zadrugarka ne liči na sebe, niko ne može da veruje (FOTO) 22:30 Vip 0
OVO JE OBRAZOVANJE MAJE MARINKOVIĆ! Godinama je u rijalitiju, niže estetske operacije, a evo koju školu je završila! 00:40 Vip 0
SKIDAO JE GAĆE PRED KAMERAMA, MUVAO NAJZGODNIJE STARLETE! Danas gazi petu deceniju i još uvek nije našao ljubav svog života 08:56 Vip 0
LEPOM MIĆI POPUSTILE KOČNICE Pljuje se sa rijaliti učesnicom, jure se po Beloj kući i gađaju sa čim stignu! 17:00 Vip 0
KIJA KOCKAR UŽIVA SA NOVIM DEČKOM! Ne želi više da krije, objavila javno fotku, komentari se samo nižu! (FOTO) 20:50 Vip 0
SLAVLJE U DOMU ASMINA DURDŽIĆA! Stanija odmah reagovala, a obratio mu se i brat koga nismo viđali u javnosti 16:35 Vip 0
PRETUČENA MINA VRBAŠKI! Bivša zadrugarka dobila stravične batine, niko nije mogao da je spasi tada! 23:40 Vip 0
U HALTERIMA DRŽI DOLARE! Kija Kockar šokirala sve skandaloznim izdanjem, pozirala kao striptizete i ostavila sve bez teksta (FOTO) 23:10 Vip 0
MINA VRBAŠKI SLOMLJENA ZBOG SMRTI! Ostala bez člana porodice, ne može da dođe sebi! (FOTO) 22:10 Vip 0
NAJVEĆI STRAH ANĐELA RANKOVIĆA OTKRIVEN! Anita konačno progovorila o snimcima koje njenog bivšeg mogu mnogo da koštaju 14:40 Vip 0
DOKAZ DA SU BILI ZAJEDNO! U jeku priče da se Bora Santana i Milica Kemez razvode isplivala njegova fotka sa Enom Čolić 21:00 Vip 0
OGLASILA SE MILICA KEMEZ NAKON VESTI O RAZVODU! Bivša zadrugarka u par reči objasnila probleme u braku sa Borom Santanom 15:59 Vip 0
DRAMI NIKAD KRAJA! Anita provocira Anđela Rankovića objavama, nakon raskida prozvala nikad jače, svi čekaju njegovu reakciju 13:45 Vip 0
''PO KRIVIČNOM ZAKONU, TRI GODINE ZATVORA'' Mariji Kulić stigla poruka zbog Miljane koju je javno objavila: ''Znam, to mi je potvrđeno'' 10:25 Vip 1
UNETO PISMO KOJE NIJE NAPISALA PRODUKCIJA! Niko nije očekivao ovu informaciju, pojedini prevrću očima dok ona skače od sreće 17:20 Vip 0
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
AMERIKANKA ZAPEVALA "VIDOVDAN" USRED CRKVE Cela sala u suzama, a kada čujete KO je ova žena – neće vam biti dobro! (VIDEO) 22:10 Razonoda 1
ZASLUŽILI STE USPEH Rođeni u ova 3 znaka u nedelju, 22. juna dobijaju obećane nagrade, život im je ponovo pun radosti 22:02