PEVAČ SMRŠAO 50 KILOGRAMA ZBOG ZDRAVSTVENIH PROBLEMA Otkrio ko mu je pomogao u teškoj situaciji: "Jedva sam stajao na nogama" 08:20 Vip 0
PEVAČ SMRŠAO 50 KILOGRAMA ZBOG ZDRAVSTVENIH PROBLEMA Otkrio ko mu je pomogao u teškoj situaciji: "Jedva sam stajao na nogama" 19:05 Vip 0
"IMAM KUĆI KOKOŠKE I ŠTA JE PROBLEM" Pevač brutalno odgovorio na prozivke: Ceo život su mi pričali „Ti ćeš da budeš seljački pevač“ 20:36 Vip 0
ZVEZDA GRANDA POSTAO OTAC! Suprugu policajku krije od javnosti, sinu dali ime moćnog značenja 10:52 Vip 0
ZVEZDA GRANDA POSTAJE OTAC PO PRVI PUT! Pevač do sada sve držao u tajnosti, a nećete verovati čime se njegova trudna devojka bavi! 20:45 Vip 0
Hit/ALo/B.S. Stefan Kosmajac otvorio dušu i priznao kako se borio sa viškom kilograma, A ova pevačica mu je bila velika podrška u ostvarenju cilja 13:30 Vip 0
Alo/N.D. "OTAC ME JE UBIJAO U POJAM" Pevač Zvezda Granda otvorio dušu: OD STRESA NISAM ZNAO GDE SE NALAZIM 12:35 Vip 0
Grand/Alo/N.D. SMRŠAO 48 KILOGRAMA, IMAO PROBLEMA SA KIČMOM... Pevač "Zvezda Granda" progovorio o porocima: VIKI I TAŠKE SU MI POMOGLI DA OSTAVIM ALKOHOL! 07:30 Vip 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 14. DECEMBAR Lavovima stiže uspeh, Škorpije će se smiriti, a ostali? 19:30