IZGLEDAĆE KAO DA STE GA TEK KUPILI Ovo je definitivno najbolji način za čišćenje kauča, treba vam samo jedna stvar 16:14 Razonoda 0
NE MORATE DA DAJETE VELIKE PARE ZA SERVIS Ovaj jeftini sastojak očistiće trosede i fotelje i ukloniti neprijatne mirise 13:36
SIN MI JE TROSED IŠARAO CRVENIM KARMINOM Mislila sam da nema pomoći, ali uz sredstvo do 180 dinara kauč je kao nov 13:51
KAKO OČISTITI NAMEŠTAJ Majka troje dece otkrila trik za skidanje fleka, kauč će za 5 minuta biti kao nov! 19:00
OVAKO SE NAJLAKŠE ČISTI NAMEŠTAJ ZA TERASU Pomoću 2 sastojka iz kuhinje skinućete svu prljavštinu i fleke! 10:38
NAMEŠTAJ ĆE BITI KAO NOV Jedan sastojak iz kuhinje ukloniće fleke sa drvenog nameštaja i udariti glanc! 11:19
NEKA NAMEŠTAJ ZABLISTA Izglancajte garnituru za sedenje ovom jeftinom namirnicom i izgledaće kao nova! 16:59
URADITE TO PRE HLADNOĆE Vreme je da se baštenski nameštaj unese, a pre toga ga treba očistiti, evo kako da to uradite jeftino i lako 12:43
GARNITURA KAO NOVA Potrebna su samo 2 jeftina sastojka iz kuhinje da vam nameštaj zablista, bilo da je od kože ili mebla 09:28
alo.rs/S.Ć. IZGLEDAĆE KAO DA STE GA TEK KUPILI Ovo je definitivno najbolji način za čišćenje kauča, treba vam samo jedna stvar 13:10 Žena 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
PRITISAK NESTAJE Ova 3 horoskopska znaka se oslobađaju velikog tereta u nedelju, 7. decembra, život im se poboljšava 22:02