VOLODIN ZAPRETIO NEMCIMA Njihova sudbina biće kao i pre 80 godina!
EPA YURI KOCHETKOV

On je na Telegram kanalu objavio poruku povodom 80. godišnjice bitke za Staljingrad.

Rat u Ukrajini, 344. dan - Alo.rs

„Kako je pokazala istorija, lekcije uništenja nacističke Nemačke kod Staljingrada nisu svi usvojili. Bivša kancelarka Angela Merkel je, dok je obavljala dužnost, obmanjivala međunarodnu zajednicu i svoj narod, pomagala je kijevskom režimu da se pripremi za rat. Aktuelni kancelar Olaf Šolc je otišao i korak dalje donoseći odluku o slanju nemačkih tenkova da ratuju protiv Rusije.

Njihova sudbina biće kao i pre 80 godina. ‘Leopardi’će biti sravnjeni isto kao i fašistički ‘tigrovi’“, naveo je Volodin.

 

 

Predsednik Dume je dodao da nemačke vlasti treba da se sete 1943. godine i objasne svojim građanima zbog čega ponovo uvlače nemački narod u rat.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
alex

03.02.2023 18:52

nemacki narod je bio uvek,u miru,miroljubiv i prijatan narod,njegova mana je vrlo opasna i to samo za njih jer njihova zla sudbina je uvek dolazila od zaglupljeni duboko urodjeni sistem," befel ist befel",izvrsivanje svake nared be postavljene od vocstva nemackog naroda,kraljeva ili kancelara pa cak i okupacinih sila,kao sto sadanji slucaj koji moze narod koji nema nikakva prava da unisti.