PODMORNICE VAM NISU POTREBNE JER USKORO OSTAJETE BEZ MORA! Medvedev pokopao ekipu u Kijevu, pa ukazao jednu stvar
EPA

Kijevskom režimu će uskoro biti oduzet pristup moru, napisao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev, komentarišući izveštaje da je Ukrajina zatražila podmornice od Nemačke.

Ranije je "Špigel" objavio da zamenik ministra spoljnih poslova Ukrajine Andrej Meljnik zahtevao da Nemačka isporuči borbene avione, ratne brodove i podmornice Ukrajini.

"Dobro, avioni su nekako razumljivi. Istina, normalnih pista praktično nemaju, a nebo nad Ukrajinom smo zatvorili. Ali podmornice - one su im stvarno potrebne. Pogotovo ako uzme u obzir da će kijevski režim uskoro neće imati izlaz na more", ironično je zaključio Medvedev.

Prema njegovim rečima, konstantno "moljakanje" će se završiti tako što će se Ukrajinci naći na čamcu usred Dnjepra pevajući "Yellow submarine", a podmornica će biti u boji ukrajinske zastave.

Nemačka vlada je potvrdila da će Ukrajini da pošalje 14 "leopard" tenkova, javlja kabinet Nemačke i potvrđuje da će drugi evropski partneri takođe poslati tenkove Kijevu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Deki

25.01.2023 20:27

Ovaj covek je car! Putin je mala beba za njega! Buducnost Rusije!