"ŠOLCOV UROĐENI DEFORMITET" Zaharova zakucala nemačkog kancelara!
Tanjug/Ap

Ona je na svom telegram kanalu citirala Šolcove reči: "Rusija mora da bude poražena", a potom kratko napisala svoj odgovor:

"Šolcov urođeni deformitet".

Podsećamo, Šolc je u na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu rekao da, kako bi se rat završio, "ruska agresija mora da bude poražena".

- Zato mi, sa našim partnerima, nastavljamo isporuke Ukrajini velike količine naoružanja. To uključuje sisteme protivvazdušne odbrane kao što su IRIS-T ili Patriot, artiljeriju i oklopna pešadijska vozila, što označava dubok zaokret u nemačkoj spoljnoj i bezbednosnoj politici - rekao je Šolc.

Nemački kancelar je dodao da Ukrajina može da računa na pomoć Zapada, a potom dao neodređen odgovor na pitanje da li će poslati Kijevu tenkove "leopard 2".

On je istakao da Ukrajina može da računa na pomoć Zapada "koliko god bude potrebno".

- Po ovom pitanju sarađujemo sa našim prijateljima i partnerima i ništa ne radimo sami - rekao je Šolc.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Milovan

19.01.2023 00:39

Ja neznam čemu se nemci nadaju molo im je što su ih rusi dva puta pobedili moraće i trći put a posle ovoga teško da će postojati

Zoran

20.01.2023 01:49

Svabe traze da ih Rusi treceg put dokosure definitivno. Ludi Gorbacov je vratio svabe iz mrtvih kada im je vratio Istocnu Nemacku zaboravivsi da su Nemci.ubili 27 miljona heroja Rusije.