PUTIN DOBIO NEVEROVATAN POKLON ZA ROĐENDAN  Predsednik Rusije danas puni 70 godina
Foto: Printscreen

Vladimir Putin danas slavi svoj 70. rođendan, a provešće ga radno. Za danas ima dogovoreno više sastanaka i međunarodnih video poziva, potvrdio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Kada su pokloni u pitanju, Putin najčešće prima knjige, piše portal Iz.ru. Za jedan rođendan dobio je knjigu "100 viceva o Putinu". Tad je rekao da ceni dobar humor i da će sve pročitati.

Putin je 2009. godine dobio i čitavu zbirku knjiga: ruski predsednik proslavio je svoj 57. rođendan u krugu pisaca i publicista, a 2012. od Dmitrija Medvedeva dobio je i antikno izdanje Carskog sela iz 1910. godine. U predsedničkoj biblioteci u Kremlju, gde se čuvaju pokloni, danas se nalazi oko 13.000 knjiga, od čega je većina darovana Putinu, dok su nešto sitno dobili Medvedev i Jeljcin.

Jedan od 'pikantnijih' poklona koje je Putin dobio, piše Iz.ru, navodno je erotski kalendar s fotkama u donjem vešu kojeg su za Putina snimili studenti novinarstva u Moskvi.

Vredi napomenuti da Putin retko uspeva da proslavi svoj rođendan na način uobičajen za obične ljude, piše ovaj portal navodeći retke primere Putinovih 'uobičajenih rođendana'.

 

 

Pratite nas na Telegramu!

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Brat

07.10.2022 15:31

Srećan rođendan generaciji! Da si ti nama živ i zdrav,neka Ameri i ostala zapadnjačka bagra crknu. Rusija do Vašingtona, Srbija do Tokija!