ŠAMAR ZAPADU Lukašenko saopštio sjajne vesti za Rusiju i Belorusiju
Foto: Ilustracija

"Tačno je da se pred našim zemljama otvaraju nove mogućnosti. Zapadne kompanije su oslobodile velika tržišna udubljenja u Belorusiji i Rusiji, koje sada treba da popunimo. Pitanje je šta nas je ranije sprečilo da to uradimo, da li su to lobisti, konkurencija ili korupcija?," zapitao se beloruski predsednik, prenela je agencija Belta.

Izrazio je uverenost da je Zapad u svakom slučaju bio odlučan po pitanju uvođenja sankcija Belorusiji.

"Brzina i jačina sankcija govore da su one temeljno i dugo planirane. Sasvim je jasno da je trebalo da se uvedu bez obzira na rusko-ukrajinske odnose. Ove sankcije bi u svakom slučaju bile uvedene," ocenio je Lukašenko, prenosi agencija TAS S.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Radomir

08.04.2022 11:02

To je tačno. I one neće prestati sa prestankom rata u Ukrajini. Sve je isplanirano detaljno da se sankcije dugoročno protiv Rusije drže, pod bilo kojim izgovorima i ubuduće, dok god Rusiju ne obore na kolena i pokušaju da je potpuno pokore. Ruska prirodna bogatstva ne mogu da ostanu samo u Rusiji. Ona mora da ga deli sa svetom, na prvom mestu sa Amerikom. Nehotice ili ne, te planove je otkrila, na sreću sada pokojna, Medlin Olbrajt.p