"OVO JE BRUKA, OVO JE BRUKA!" Ćamil Duraković besni posle smene, Srbi mu se osvetili za kukavički napad!
Foto: Printscreen

- Jednostavno nismo mogli ući u Salkinu glavu. Jutros je nama na klubu rekao da je uz naš stav. On je ostao i dalje su proveli tu proceduru. Čovek je očigledno svoj lični interes stavio ispred interesa Bošnjaka. Pristao je na to i ništa. Idemo dalje. On je član Stranke za Bosnu i Hercegovinu - kazao je Ćamil Duraković. 

Nije, kaže, jasno kako su srpski predstavnici odlučili da sarađuju samo sa jednim muslimanom, a ne sa klubom. 

- On je jedini ostao na Skupštini. Mi smo svi napustili i to je bila poruka Bošnjaka, on je ostao i tako su proveli proceduru. Imaćemo sednicu kluba, videćemo. Čoveku je bitnije da on bude tu, nego kako Bošnjaci žive. Ovo je bruka svih nas, šta čoveku možeš, ne možeš mu ništa - kazao je Duraković. 

Podsećamo, Duraković je danas smenjen sa pozicije predsednika Skupštine opštine Srebrenica. Za smenu je glasalo 15 odbornika.

Duraković je smenjen zbog neprimerenog i nedoličnog ponašanja i istupa u svojstvu funkcionera Skupštine, a ne u lično ime, te kršenja poslovnika u vezi sa zakazivanjem sednica.

Srpski član Predsedništva BiH RS Milorad Dodik najavio je u julu da će na prvoj sledećoj sednici Skupštine Opštine Srebrenica biti upućena inicijativa za smenu predsednika ove lokalne skupštine Ćamila Durakovića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading