"PUNA SAM OŽILJAKA I TRAUMA"  Dariji su uklonili plod carskim rezom u 13. nedelji, njenu jezivu priču nećete  lako zaboraviti!
Naj žena

Darija je pre dva dana objavila fotografiju na kojoj je u prvom planu njen stomak koji je obložen gazom, a ispod koje se nalazi mnogo konaca i velika rana koja je do nedavno bila inficirana. Naime ova mlada mama je rešila javno da progovori o gubitku svoje bebe ali i o velikoj neprijatnosi koju je iskusila zbog greške lekara u Barskoj bolnici.

 

- Ovo sam ja! Pre tačno mesec dana, 11. avgusta izgubila sam bebu. Možda bih sve to lakše podnela da se i dalje ne borim sa posledicama, jer je doktorka odlučila da plod ukloni carskim rezom, iako sam bila samo 13. nedelja trudnoće. Bez ikakve veće pripreme spustili su me u salu, navodno uspavali, a onda sam sve čula i osećala užasne bolove tokom operacije. Izgubila sam veliku količinu krvi. Bilo je na odeljenju svega - od toga da mi "trudnoću ne bi spasili ni u Hjuston da sam otišla", preko upale pluća, do toga da sam "trebala da odem kod tog što mi je rekao da mi nije trebao carski". I trebala sam, a nisam, i to je moja najveća greška! Trebala sam, jer sam tu dobila infekciju reza, što je dovelo do toga da imam dve rupe od dva centimetra kroz koje mi se bešika vidi i koje su ostale otvorene punih mesec dana! I ona je sve vreme govorila da je to okej, da to tako treba - napisala je Darija ispod potresne fotografije na Instagramu. 

Klikom na NAJŽENA.RS pročitajte nastavak ove potresne priče. 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading