DODIK RAZBIO ZUKORLIĆA! "Pa taj je promenio adresu da bi glasao u Srebrenici, a onda se vratio!"
Alo!/Vladimir Marković

Dodik dodaje da to što Zukorlić daje za pravo Željku Komšiću i Šefiku Džaferoviću pokazuje i da ignoriše samu BiH jer ni Predsedništvo BiH, niti ijedan organ BiH, nezavisnost Kosova nije utvrdio kao zvaničan stav.

"Očigledno je da je Muamer Zukorlić pomešao prioritete, našao je za shodno da komentariše izjave članova predsedništva BiH u smislu kako oni sa pravom priznaju otcepljenje Kosova i ne priznaju stavove Srbije o teritorijalnom integritetu, kao i tvrdnjama da predsednik Srbije Aleksandar Vučić doprinosi destabilizaciji u regionu u smislu naoružavanja", kazao je Dodik za Tanjug.

Ocenjuje da su te izjave Zukorlića "podmukle" i dodaje da dolaze od čoveka koji je pre samo nekoliko godina promenio adresu da bi glasao u Srebrenici i time lažirao da živi u Srebrenici, a onda se vratio i uključio u politički život Srbije.

DODIK RAZBIO ZUKORLIĆA!

Tanjug/Ap

 

"Danas pokušava da kritikuje Srbiju, predsednika Vučića", kazao je Dodik ukazujući da je suprotno tome predsednik Vučić nedavno u okolini Peštera obilazio bošnjačke porodice u nastojanju da im pomogne.

Prema njegovim rečima, Zukorlić nastoji da permanentno održava tenzije koje su, dodaje, potpuno nepotrebne.

"Radi se o čoveku koji sa stanovišta onoga što radi pokušava da u bošnjačkom glasačkom telu pridobije određenu podršku i to uvek na štetu ili kritikujući samo Srbe, jer je to jedini način na koji oni mogu da funkcionišu", kazao je Dodik.

Navodi da je upravo zbog toga neprikladno da on komentariše bilo šta što je uradio predsednik Vučić ili bilo ko u vlasti Srbije.

"Bilo bi pristojno, ako već želi dobro BiH, da uvažava zvanične stavove, a ne da se samo služi komentarima", zaključio je Dodik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Rade

11.07.2021 16:31

Neznam kako neko iz Vlasti veruje Zukorliću!!!