"ČIKA SOROŠ KAŽE DA OVDE NEMA SLOBODE" Viktor Orban raskrinkao laži globalista, pogledajte šta se desilo kada je izašao na ulice Budimpešte (VIDEO)
TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Premijer Mađarske Viktor Orban raskrinkao je laži belosvetskih nevladinih organizacija koje su stavile njegovu zemlju na crnu listu tzv. "neprijatelja slobodne štampe".

Orban je jednog jutra izašao na ulice Budimpešte i otišao do najbližeg kioska kako bi kupio novine.

On je, najpre, razgovarao sa prodavcem u kiosku i raspitivao se da li je na tom mestu moguće kupiti novine koje su kritički nastrojene prema vladi i koliko takvih časopisa ima u prodaji.

- Neke organizacije koje finansira čika Džordž Soroš kažu da je Mađarska neprijatelj slobode štampe. Dajte mi sve novine koje su kritički nastrojene prema mojoj vladi. Želim da vidim ima li ih i koliko i da kupim po jedan primerak od svih - rekao je Orban.

Potom je uredno dobio pozamašnu količinu štampe naklonjene tamošnjoj opoziciji i tako na najbolji mogući način raskrinkao laži raznih globalističkih i izrazito antinacionalnih NVO koje otvoreno rade protiv interesa nacionalnih država i interesa naroda širom sveta, a zarad globalnih korporacija i bogatih moćnika koji šire svoje kapitalističke imperije pod izgovorom ljudskih prava, slobode medija i slobodnog tržišta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading