NASTAVICA ČULA VIKU I SPASILA DEČAKA OD TEŠKIH POVREDA! Užas u Podgorici: Osnovac pretučen usred škole
Foto: Youtube/Printscreen

Roditelji tvrde da je dečak navodno dobijao pretnje i da je na času tražio od nastavnice da ode do toaleta, ali da ga je grupa dečaka u povratku presrela u hodniku i nasrnula na njega u susednoj učionici koja je bila prazna.

To je, tvrde, čula i nastavnica, koja je ušla u tu prostoriju i spasila dečaka težih povreda.

Kazali su da su deca pretrpela stres zbog ovog incidenta.

Direktorka škole Snežana Tomanović "Vijestima" je danas kazala da je upravi te ustanove i nastavnom osoblju teško što se ovakav slučaj dogodio i da apeluju na državne institucije da obezbede školskog policajca.

Tražili su i da se preispita Zakon o vaspitnom obrazovanju u delu koji se tiče izricanja vaspitnih mera.

Ona tvrdi da se radi o samo jednom izgredniku, a ne grupi, kako su naveli roditelji.

Lančani sudar na Pančevačkom putu! - Alo.rs

- Juče je oko 12.45, neposredno pre početka sedmog časa, dečak koji nije učenik naše škole, neopaženo ušao u školu. Radnica je bila na hodniku, ali je on, kako se vidi na snimku kamere, iskoristio gužvu, (đaci su menjali kabinete), i sa nekoliko dečaka, učenika naše škole, ušao u prostorije škole. Otišao je na sprat, ispred učionice iz koje je izašao učenik naše škole, jer je tražio nastavnici da ode do toaleta, tu ga sačekao i nasrnuo na njega. Nastavnica je čula uzvike, izašla iz učionice i razdvojila dečake. Učenik naše škole je zadobio povrede, majka je obaveštena, odveden je kod doktora, ima hematome. Na sreću, prošao je bez lomova. Slučaj je prijavljen Upravi policije, podneta je krivična prijava protiv maloletnog lica koje je ušlo u prostorije škole - kazala je direktorka.

Ona je istakla da je pre juče, kada se dogodio ovaj slučaj, bila na seminaru, dok su dežurni nastavnici i radnica bili na svojim radnim mestima.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading