POTEZ RODITELJA ŠOKIRAO RADNIKE NA ARERODROMU! Svi ostali bez teksta!
Ilustracija

Neimenovani par se sa bebom prijavio na let „Rajanera“ sa međunarodnog aerodroma „Ben Gurion“ za Brisel u Belgiji, piše CNN. Ispostavilo se da beba nije imala kartu, a par je krenuo da se ukrca na let, ostavivši svoje dete na šalteru za prijavu.

Slučaj je prosleđen policiji, rekla je portparolka „Rajanera“ i dodala da se par prijavio na let bez rezervacije za svoju bebu, a da je agent za čekiranje na aerodromu „Ben Gurion“ kontaktirao s obezbeđenjem aerodroma pošto su je ostavili.

Uprava aerodroma je potvrdila događaj, a portparol izraelske policije rekao je da je, izgleda, problem bio rešen do dolaska policije na lice mesta, da je beba bila s roditeljima i da nema dalje istrage.

Presuđeno: Deca ne moraju da viđaju babu i dedu

Vrhovni kasacioni sud Italije odlučio je da deca nemaju obavezu da viđaju babu i dedu ukoliko to ne žele. Presuda je doneta u postupku koji su pokrenuli roditelji dvoje dece, žaleći se na odluku niže sudske instance kojom su deca bila prinuđena da provode vreme sa babom, dedom i rođacima s očeve strane.

Višegodišnji sudski spor pokrenuli su baba, deda i očev brat, koji su podneli tužbu sudu za maloletnike u Milanu jer ne mogu da se sretnu sa decom „zbog prepreka koje su im postavili roditelji dece“, s kojima su u porodičnoj svađi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading