HAPŠENJE ENDRUA TEJTA, JEDNOG OD NAJVEĆIH ŽENOMRZACA Rumunske vlasti zaplenile još četiri luksuzna automobila! (FOTO)
Foto: Tanjug/Tanjug

Rumunske vlasti zaplenile su još četiri luksuzna automobila u okviru istrage o kontroverznom onlajn influenseru i ženomrzcu Endru Tejtu pre pojavljivanja pred sudom sledeće nedelje.

Ovaj 36-godišnji bivši profesionalni kik-bokser, kome je zabranjen pristup brojnim platformama društvenih medija zbog mizogenih komentara i govora mržnje, priveden je zajedno sa svojim bratom Tristanom u zemlji prošle nedelje u okviru istrage o trgovini ljudima i silovanju.

U petak je zvaničnik rekao da su tužioci koji istražuju slučaj zaplenili još četiri vozila u četvrtak, nakon što je 11 automobila oduzeto u racijama. Najmanje sedam zaplenjenih automobila registrovano je na braću Tejt.

Zaplenjeno je i više od 10 nekretnina ili zemljišta u vlasništvu kompanija koje su na njih registrovane, koje bi se koristile za plaćanje istrage i isplatu štete žrtvama ukoliko budu osuđene, kaže Ramona Bola, portparol rumunske Uprave za istragu organizovanog kriminala i terorizma. (Diicot), rekao je. U saopštenju agencije, koja nije navela imena Tejtova, koji su odrasli u Lutonu u Bedfordširu, navodi se da su dvojica britanskih državljana i dva Rumuna osumnjičeni da su deo kriminalne grupe fokusirane na trgovinu ljudima.

Pogledajte poslednju objavu lepe beograđanke Ane na Instagramu pred nestanak - Alo.rs

Nekoliko dana ranije, Tejt je stupio u sukob na Tviteru sa klimatskom aktivistkinjom Gretom Tunberg, pokušavajući da je troli govoreći joj o svojoj velikoj kolekciji automobila sa velikim emisijama. Tunberg je odgovorila nagoveštavajući da Tejt ima „energiju malog ku**a“.

Očekuje se da će se braća Tejt pojaviti na sudu u Bukureštu sledeće nedelje kako bi se razmotrile njihove žalbe na odluku sudije da produži njihov nalog za hapšenje sa 24 sata na 30 dana, rekao je Diicot. Braća Tejt će se žaliti i na zaplenu neke od njihovih stvari. Činilo se da Tejt negira optužbe, sugerišući da su ga nakon hapšenja uhvatili agenti Matriksa, što se odnosi na verovanja zasnovana na serijalu naučno-fantastičnih filmova.

HAPŠENJE ENDRUA TEJTA, JEDNOG OD NAJVEĆIH ŽENOMRZACA Rumunske vlasti zaplenile još četiri luksuzna automobila! (FOTO)

Tanjug

 

Imala avionsku kartu za 3. januar, zašto je odlučila da leti dva dana ranije: Policija otkrila razlog! - Alo.rs

Prema Diicotu, u vezi sa istragom identifikovano je šest povređenih osoba, od kojih je jedna nasilno seksualno zlostavljana u martu. Neki od osumnjičenih su navodno koristili metodu trgovine ljudima „loverboi“, koja podrazumeva da muškarac namami žrtvu u vezu kako bi je kasnije seksualno iskorišćavao. Žrtve su transportovane i smeštene u zgrade u okrugu Ilfov, koji okružuje Bukurešt, gde su, kako se navodi, prinuđene da prave pornografski sadržaj. Diicot je objavio snimak racije na kojem se vide oružje, noževi i novac izloženi u jednoj prostoriji.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading