UHAPŠEN ENDRU TEJT Kontroverzni milijarder i influenser optužen za trgovinu ljudima (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Kontroverzni bivši kikbokser Endru Tejt i njegov brat Tristan uhapšeni su zbog navodnog otmice dve devojke u Rumuniji.

Tejt (36) sa lisicama na rukama, koji je ove godine postao slavan zbog svojih seksističkih i mizoginih stavova, snimljen je kako ga policija vodi iz njegove luksuzne vile nakon racije u četvrtak.

Britanac, koji je rođen u Vašingtonu, ali je odrastao u Lutonu, pod istragom je Uprave za istragu organizovanog kriminala i terorizma (DIICOT), a izveštaji u Rumuniji tvrde da su on i njegov brat ispitani zbog sumnje da su formirali organizovanu kriminalnu grupu koja koristio devojke u video snimcima za odrasle.

Braća su takođe ispitana u aprilu kada je policija navodno pronašla dve devojke koje su tvrdile da su držane protiv njihove volje. Braća su puštena dok je istraga nastavljena, ali su danas ponovo privedeni, navodno u vezi sa istragom za trgovinu ljudima i silovanje.


Portparol Tejta rekao je za Dejli miror: „Trenutno ne možemo da pružimo nikakve detalje u vezi sa navodnim izveštajima da su oni privedeni; međutim, Endru i Tristan Tejt imaju najveće poštovanje prema rumunskim vlastima i uvek će pomoći i pomoći na bilo koji način mogu."

Tejt je bio najtraženiji čovek na internetu ranije ove godine pre nego što mu je zabranjen pristup društvenim mrežama, uključujući Fejsbuk, Instagram i Tviter, kao i Jutjub.

Njegov nalog na Tviteru je vraćen kada je Elon Musk završio preuzimanje tehnološkog giganta i Tejt je odmah nastavio da objavljuje.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading