NEMAČKA NEMA MILOSTI PREMA EKSTEMISTIMA! A kad Vučić u Srbiji samo upozorava, svom silinom se obruše na njega!
Foto: Printskrin

Policija je širom Nemačke izvršila niz pretresa osoba osumnjičenih za širenje govora mržnje putem društvenih mreža, saopštila je Savezna kancelarija za borbu protiv kriminala (BKA).

Nemčka ministraka unutrašnjih poslaova, kao i regionalni ministar odmah su stavili do znanja da nikako neće toleristi ekstremiste.

"Mržnja i huškanje na internetu ugrožavaju našu demokratiju i pripremaju teren za ekstremističko nasilje. Zato se moraju povući jasne granice, a počinioci izvući iz njihove prividne anonimnosti", prokomentarisala je današnju policijsku akciju nemačka ministarka unutrašnjih poslova Nensi Fezer .

OTKRIVENO KO STOJI IZA LAŽNIH EKOLOGA Kurtijev i ukrajinski lobista u Srbiji predvodio propale proteste opozicije u Šapcu (FOTO)

"Zločini iz mržnje, širenje nacionalne i verske mržnje i pretnje ubistvom imaju samo jedan cilj: stvaranje podela u društvu i širenje straha. Moramo se tome odlučno suprotstaviti", rekao je ministar unutrašnjih poslova Severne Rajne-Vestfalije Herbert Rojl.

Svakako, niko nemačke ministre nije napao niti su se svom silonom obrušili na njih, kao što to svaki put čine kad Vučić samo upozori ekstremiste da ne prave haos u Srbiji.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading