JEZIVA SCENA U ZAGREBU! Razvratni starac spopada učenice: "Koji si razred, osmi? Malo soka, malo kafe..."
Printscreen

Nakon što je juče društvene mreže preplavio jeziv video iz Španskog u Zagrebu, na kojem penzioner poziva devojku na piće i kolače, a potom je pita za broj prijateljice, zagrebačka kriminalistička uhapsila je razvratnika.

Reč je o muškarcu starom 81 godinu koji je po okončanju kriminalističke obrade krivično prijavljen zbog pokušaja obljube dece da zadovolji svoje seksualne potrebe. On je uz poseban izveštaj nadležnom državnom tužiocu predat pritvorskom nadzorniku, a šta će dalje biti sa njim zavisi od tužilaštva da li će za njega zatražiti istražni zatvor nakon što bude saslušan u prostorijama državnog pravobranioca. kancelarija.

Hapšenje je potvrdilo zagrebačko javno tužilaštvo.

Na snimku koji je devojčica snimila mobilnim telefonom dok je snimala zemlju i noge razvratnika, čuje se kako prvo pita u koji razred ide, a onda joj on kaže da „ima dečaci u školi“. Zatim ju je pitao kako je, a onda je ponudio da izađe na piće.

"Kada ćemo ići na piće? Malo soka, malo kafe", uporan je u ispitivanju školarke, koja odgovara: "Nemoj to da radiš."

Pita je zašto ne, a onda joj nudi da izađe na kolače ili - koktel. Nije se tu zaustavio, zamolio ju je da mu da broj svoje drugarice. „Potrebna mi je. Možeš li mi dati njen broj? Pitaj je, a ako ti kaže da mi daš onda...“ kaže stariji čovek.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading