AMERIKA NA POSLEDNJEM MESTU Zašto je Bajden nesposoban lider?
EPA

Ako bude izabran za drugi mandat, Bajden će ga završiti sa 86 godina, što izaziva zabrinutost i kod republikanaca i kod demokrata.

 

Međutim, prema rečima samog autora članka, starost američkog lidera nije problem Bajdenovog predsedništva, njegov najvažniji problem je nedoslednost.

- Bajden nije prestar da bude predsednik, ali bi na sledećim predsedničkim izborima trebalo da „pretrpi težak poraz zbog nesposobnog rukovođenja zemljom, neuspešne unutrašnje politike i spoljnog stava koji se može opisati kao "Amerika na poslednjem mestu" - piše Stup.

Kriza na granici

Senator sa Floride Marko Rubio napao je Bajdenovu administraciju zbog neuspeha da se izbori sa krizom na granici sa Meksikom.

- Ne govorimo samo o milionima ljudi, već i o drogama. Preko američke granice postoji nekontrolisani protok droge, koji ubija ljude i gradove širom zemlje. A sadašnja administracija ima drskosti da na TV postavi potpredsednika koji kaže da je granica bezbedna, ili bar da pokušavaju da je donekle obezbede. Ne pokušavaju. Oni aktivno i otvoreno pozivaju ljude da ilegalno dođu ovde - upozorio je Rubio na TV Foks njuz.

Sadašnja administracija Bele kuće je najbolja stvar koja se ikada dogodila narko kartelima, smatra on.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading