DODIK ĆE NAS ZAVADITI I SA MATICOM SRPSKOM Babalj upozorava: SNSD je ispričana priča!
Foto: Alo.rs

„O SNSD-u se nema šta ispričati, oni su ispričana priča. Mi nudimo bolje. Spremni smo da preuzmemo odgovornost  za Republiku Srpsku jer je SDS najspremniji da preuzme odgovornost u najtežim vremenima za srpski narod. Najbolji među nama su dobili priliku da nas vode. Mirko Šarović nije nikad izgubio ijednu bitku u Sarajevu. Jelena Trivić je najbolja među nama i od nje tražimo da posle izbora bude kao i danas: ozbiljna, odgovorna, stručna i profesionalna“, poručio je Babalj.

DODIK ĆE NAS ZAVADITI I SA MATICOM SRPSKOM Babalj upozorava: SNSD je ispričana priča!

Foto: Alo.rs

 

On kaže da je Srpska demokratska stranka pažljivo određivala kandidate za liste te  garantovao da 3. ili 4. oktobra neće osvanuti nijedan papak kako je to bilo u prošlosti.

„Narod i mi nećemo praštati papke, jer je to devijacija društva i sistema. Skinuli smo okov straha, ucjena i pritiska. Samo jedan put, jaka, stabilna, s obrazom i odgovorna Republika Srpska, bez podjela  na istok i zapad. Nema dijeljenja na Banjaluku i Sarajevo.  Skinuli smo jaram s vrata u Banjaluci, tamo su pobijedili i Vukota Govedarica i Draško Stanivuković još ranije. Istok Republike Srpske je zatajio 2018. godine. Nemojte to da nam se desi 2022. godine“, zaključio je Babalj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading