PRINC HARI POŽURIO DA BUDE UZ ELIZABETU Megan Markl ostala u Londonu!
Tanjug/Ap

Pored „starih članova kraljevske porodice“, uključujući kraljičinog najstarijeg sina, sada kralja Čarlsa i princa Vilijama, princ Hari je takođe odleteo u Škotsku da bude sa svojom bakom.

U saopštenju vojvode i vojvotkinje od Saseksa navodi se da će Megan Markl ostati u Londonu, iako bi kasnije mogla otputovati u Balmoral. Prisustvo princa Harija na strani njegove bake, zajedno sa njegovim bratom i ocem dolazi usred javne svađe između Harija i Megan i ostatka kraljevske porodice.

Pre samo nedelju dana, "The Cut", njujorški magazin, objavio je kontroverzni intervju sa Megan, u kojem je ona nastavila da kritički govori o svom vremenu kada je bila deo kraljevske porodice.

Takođe je razgovarala o tome kako je „toksična tabloidna kultura“ zaoštrila odnos između princa Harija i njegovog oca, princa Čarlsa.

Hari i Megan, koji žive u Kaliforniji, već su bili u Velikoj Britaniji u vreme objave o kraljičinom zdravlju radi putovanja u Evropu kako bi prisustvovali dobrotvornim događajima koji su im „bliski srcu“.

PRINC HARI POŽURIO DA BUDE UZ ELIZABETU Megan Markl ostala u Londonu!

Tanjug/Ap

 

Par je planirao da se zaustavi u Mančesteru, Dizeldorfu i Londonu, ali, prema pisanju britanskog Dejli ekspresa, prvobitno nisu planirali da posete kraljicu tokom svog putovanja.

Trebalo je da se pojave na dodeli nagrada "WellChild" u Londonu u četvrtak. Dok Megan boravi u Londonu, ona neće prisustvovati dodeli nagrada, rekao je par. Poslednji put kada su Hari i Megan bili u zemlji bio je Kraljičin platinasti jubilej u junu.

Njihov povratak u Veliku Britaniju dolazi nekoliko dana nakon 25. godišnjice smrti Harijeve majke, princeze Dajane.

Bakingemska palata je u četvrtak izdala retku izjavu o kraljičinom zdravlju u kojoj se navodi da su njeni lekari „zabrinuti za zdravlje Njenog Veličanstva i preporučili su joj da ostane pod medicinskim nadzorom“.

Kraljevska porodica je nekoliko sati kasnije objavila vest o njenoj smrti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading