JEZIVA TRAGEDIJA U KLIVLENDU Policiji se slošilo dok su gledali snimak kako beba umire
Tanjug/Ap

On je u četvrtak odveo svog jednogodišnjeg sina koji nije davao znake života u bolnicu u Klivlendu u Ohaju, gde je lekarima rekao da je svog sina ostavio samog na trenutak kako bi otišao do toaleta.

Pokušaji da se dete oživi bili su neuspešni, a policija je kasnije postala sumnjičava jer je rekao nekoliko nelogičnosti.

Na kraju je priznao da je namerno ostavio dete u vrelom autu nakon što je policija na snimcima sa nadzornih kamera videla da je on sina ostavio u kolima u 8.30 ujutru i vratio se tek u 13.50, tačnije posle pet sati.

Dok je dete sedelo vezano u autu, temperatura je dostigla 30 stepeni celzijusa, a policija kaže da je unutrašnja temperatura automobila verovatno bila oko 54 stepena, prenosi Telegraf.

- Bilo je teško da gledamo na kameri kako dete umire pred našim očima - rekao je policijski inspektor.

Otac se vratio do auta kada je trebalo da krene po ženu s posla. Inspektori veruju da je dete ostavljeno u automobilu da bi njegov otac ostao sam u stanu tokom dana, prenose mediji.

UBIJENA BOGATA NASLEDNICA? Policija u SAD pronašla leš na samo 11 kilometara od mesta otmice

Izgleda da se nije radilo o zaboravljanju deteta, već o namernom činu kako mu dete ne bi smetalo dok je u kući - rekao je šef policije.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading