UBIJENA BOGATA NASLEDNICA? Policija u SAD pronašla leš  na samo 11 kilometara od mesta otmice
Foto: EPA/EPA/JUSTIN LANE

Flečer je majka dvoje dece, a unuka industrijskog magnata Džozefa Orvila koji je osnovao kompaniju Orgill Inc, koja zapošljava 5.500 ljudi i ima godišnji promet od 3 milijarde dolara.

Tokom potrage za nestalom majkom dvoje dece, Elizom Flečer, policija u SAD pronašla je telo 11 kilometara od mesta gde je žena poslednji put viđena. Za sada nema službene potvrde da pronađeno telo pripada bogatoj naslednici. 

Flečer (34) je nestala u petak oko 4.30 dok je trčala u parku. Područje koje se pretražuje udaljeno je samo stotinak metara od mesta gde živi brat Kloet Ebstona (38) koji je osumnjičen za otmicu.

Dotrčao i ugurao je u auto

U nedelju je komšinica Marija Ebstona rekla za Dejli mejl da je gotovo svaki dan u poslednjih mesed dana viđala Ebstona u kući njegovog brata. U optužnici protiv Kloet, citirani su svedoci koji su naveli da su viđali osumnjičenog kako se čudno ponaša u kući svog brata. 

Vlasti su uhapsile Kloet Ebston u nedelju i optužile ga za otmicu. Policija je došla u posed snimka vozila koje je korišćeno tokom otmice. Na snimcima sa nadzorne kamere, vidi se kako prema Flečer trči nepoznati muškarac i gura je u auto. Flečerova se neko vreme otimala, a vozilo je četiri minuta stajalo na parkiralištu pre nego što se odvezlo na nepoznato mesto. 

Protiv Ebstona su podignute optužnice i za krađu identiteta, krađu imovine i lažno korišćenje i ilegalno posedovanje kreditne kartice u iznosu od 1.000 dolara. Ebston je od ranije poznat policiji, jer je kao maloletnik bio optužen za teški napad, teški napad oružjem i silovanje.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading