UBICA PUCAO DIREKTNO U GLAVU Cure detalji ubistva u Hrvatskoj, Srbin pokušao da pobegne?!
EPA

- Ubistvo se dogodilo ispred jednog popularnog kluba, kada je mladić ranjen hicem iz vatrenog oružja. Do pucnjave je došlo dok je u klubu još bilo ljudi, koji su u šoku svedočili ovom strašnom događaju. Jedan od očevidaca vikao je: "U glavu mu je pucao!" pišu mediji.

SRBIN UBIO CRNOGORCA U HRVATSKOJ Detalji pucnjave na popularnoj plaži

Okupljeni su odmah mladiću pokušali da mu pomognu do dolaska hitne pomoći, ali nažalost nisu uspeli. 

- Policija je saopštila da su dobili prijavu da je u Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca, jedna osoba ranjena iz vatrenog oružja. Na mesto događaja upućeni su policijski službenici te je ubrzo u prostorije policije privedena osoba koja se dovodi u vezu s navedenim događajem - navode lokalni mediji i dodaju:

- Povređeni muškarac preminuo je u vozilu Hitne medicinske pomoći na putu prema bolnici. Na mestu događaja uviđaj je u toku. Inspektori na terenu prikupljaju dokaze kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnostI događaja.

Naručeno ubistvo?!

Kako je objavila policija, bilo je to u 6 ujutru u Kolanjskom Gajcu na Pagu, a napadač je priveden.

- Oko 6 sati primili smo dojavu kako je u Kolanjskom Gajcu na Pagu jedna osoba ranjena iz vatrenog oružja. Na mesto događaja su upućeni policijski službenici te je ubrzo u prostorije policije privedena osoba koja se dovodi u vezu s navedenim događajem. Povređeni muškarac je u vozilu Hitne na putu prema bolnici preminuo. Na mestu događaja sprovodi se uviđaj te je u toku kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti događaja - objavila je policija.

Srbin je bežao

Kako se nezvanično saznaje, on je prvo bežao, ali su ga uhvatili.

Ne radi se o radnicima ni turistima, a nezvanično se saznaje da policija istražuje i mogućnost naručenog ubistva.

Loreta Bačić, menadžerka za odnose s javnošću plaže Zrće, rekla je kako se incident nije dogodio na "njihovoj strani plaže".

- Nije to bilo na našem delu plaže, mi ulažemo u svoju sigurnost i dosta resursa smo usmerili u to. Zatvoreni su nam ulazi, pregledamo torbe, pregledavamo ko ulazi. Mi ne možemo uticati što se događa na gornjem delu jer se nalazi u zadarskoj županiji. Mi imamo plažne redare koji su uvek prisutni.

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading